Aca vespa 92 0 Napisano Jun 23, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa et4 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima pa eto i ja da se predstavim. Ja sam Aleksandar iz Beograda (Visnjicka banja) imam 27 godina i pre nekih 7 dana postao sam srecan vlasnik Vespe et4 125 kubika. Razlog kupovine je izbeci gradske guzve a i najvise voznja van grada u kojoj zaista uzivam. Toliko od mene za sada pozdrav za sve i jos puno predjenih kilometara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10623 Napisano Jun 23, 2019 Hronični Motociklopata, 7371 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam dosao Posto ti je prioritet voznja van grada, mozda bi ti bolje odgovarao Piaggio Beverly 125 - 250 ima vece tockove, manje oseca rupe i los put, mnogo udobnija voznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca vespa 92 0 Napisano Jun 23, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa et4 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje vas nasao... Upravu si bila mi je jedna od opcija Beverly 250 bas iz tog razloga vozio sam ga par puta i odusevio sam se tako da ce mi to biti sigurno sledeca masina. A tek Beverly 500 je preozbiljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...