sini82bla 5 Napisano Jun 20, 2019 U prolazu, 31 postova Lokacija: beograd Motocikl: Suzuki gsxr k8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima... Naime.. Treba mi mala pomoć oko mape za k7 1000..ubacio sam two brothers full mapu i motor ide bolesno... Puni u svakom momentu i potpisuje... Cista bolestina... Nego da li neko imam iskustva sa modifikacijom mape... Ima neka fora da se blago promeni da pucketa i bljuje vatru pri oduzimanju gasa... I da me ne napadnete... To mi treba sako za sou koji treba da se organizuje... U svakom slučaju mogu da menjam mape kad poželim jer imma program.. Lako je... Samo ne znam sta da modifikuje u mapi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Jun 20, 2019 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3483 Napisano Jun 21, 2019 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Provaj ovakav pristup, možda "upali" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jul 26, 2019 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...