nash 488 Napisano Jun 19, 2019 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je kompresor klime za astru h 1.6 16V 2004god (automatska klima). Zvao sam dosta onih sto prodaju polovne delove i ili nemaju ili pokusavaju da uvale bilo sta... Da li se neko od kolega mozda bavi time ili ima nekog pouzdanog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 19, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pa repariraj ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8138 Napisano Jun 19, 2019 Solo Rider, 3153 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Овде сервисирам климу у ауту и видео сам да има милион компресора па му се јави.....Послато са LG-H870 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Jun 19, 2019 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga na Vectri C reparirao pre 2 god. (u Mladenovcu),dao 100€ ,polovan bio oko 50-ak ali pitanje je dokle bi radio...ako ti je ispravan kompresor tipa riknuo ležaj ili nešto sitnije (što će majstor ispitati) bolje je reparirati i miran si...ima i u Freonu razlike...raspitaj se...ovaj daje garanciju 1 god...znaju ljudi ko je dobar u tvojoj okolini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Jun 19, 2019 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Polovan 80-100e, nov 190-200 . Menije isto crko, AstraH, Ne ulazim u auto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jun 19, 2019 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima nov za 200? Ja nasao najnize za 36000din Po recima mnogih koje sam zvao danas, taj model kompresora se ugradjivao na mali broj vozila i tesko ga je naci Ostaje mi reparacija ako je moguca ili nov... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Jun 19, 2019 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ja našao Delphi za 200e za 1.7 cdti, zvao sam na par mesta i svuda slično. Mislim da je Kitkomerc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Jun 19, 2019 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan To je super cena! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad.yzf 115 Napisano Jun 19, 2019 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Sabac,beograd Motocikl: yamaha 600 r thundercat Prijavi odgovor kao problematičan 064/2012396 Otpad u Sapcu, drze samo opel. Probaj tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...