Biker Q 1657 Napisano Jun 19, 2019 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa platinama na mom starom suzukiju. Kada sam pre 4 godine hteo da ih kupim nalazio sam preko po nekoj razumnoj ceni ali je do sada radio lepo i nisam kupio, a sada ne mogu da nadjem. Kolege mi savetovase Gotronic da ugradim, pisao sam i njima ali ne odgovaraju jos uvek. Ako ste nabavljali ovo paljenje ili imate nacin da nabavite javite mi kako i gde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jun 19, 2019 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 19, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ga pravi neko u Rumuniji i da se lepo pokazalo. Uglavnom je predviđeno za Jawe i MZ, ali su stavljali ljudi i na druge motore. Nemoj me držati za reč, ali mislim da je koštalo nekih 20 - 30 evra po cilindru. Možda da pitaš Mihca iz Svilajnca, on se dosta vozi po Rumuniji, možda ima neki kontakt za nabavku . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1923 Napisano Jun 19, 2019 Zainteresovan, 747 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Electronic ignition AT010 WWW.GOTRONIC.RO Aprindere elctronica Tranzistorizata AT011 cu Senzor 011 Tuning instalatie de aprindere clasica Tuning aprindere... https://www.facebook.com/gotronic.ro/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4357 Napisano Jun 19, 2019 motoras, 2497 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Nije cena po cilindru već koliko imaš platina,toliko ti treba i gotronic okidaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jun 19, 2019 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam proverio i sredio zice oko bobine i motor radi, moguce da je bilo labavo nesto ali nove platine ili ovo paljenje moram da nabavim. Mozda sam cak vise za ovo elektronsko pa cu pokusati da nabavim. Poslao sam im poruku i sliku moje ploce sa platinama na fb ali mi nisu odgovorili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...