miksamgm 1068 Napisano Jun 15, 2019 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko iz Doboja ili okoline treba mi neki deo za auto,pa ako dolazi za Srbiju narednih dana da je raspolozen da kupi i ponese. Ovde ga ceka novac za deo i cast za uslugu. U pitanju je ventilator klime za auto,tako da je gabaritno "poveci"ali nije tezak... Deo ima da se kupi ovde,kontaktirao sam vlasnika-prodavca,po nasem razgovoru jako korektan i normalan covek,firma prijavljena itd... Google Maps GOO.GL ★★★★★ · Autoverwertung · zabljak bb Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 569 Napisano Jun 16, 2019 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Imam drugara iz Teslica (27 km od Doboja), pitacu ga kad planira za SRB Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 569 Napisano Jun 16, 2019 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ima autobuse koji idu preko S. Mitrovice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jun 16, 2019 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Autobus bi bila najbrza varijanta, ali je problem kako platiti deo... Razlika u ceni ovde i tamo je oko 40e Ako uplatim na postu pare uzece proviziju 20ak eura sigurno. Castim vozaca 10e i skoro dodje na isto. Nemam pojma nije mi puno hitno, pa trazim neku dobru i sigurnu varijantu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...