kayaho 1 Napisano Jun 15, 2019 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: suzuki gsxr 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,posto sam bas bas pocetnik zeleo bih vase misljenje u vezi motora do 35 kw ili 48 konja da li se opredeliti za japance nemce ili austrijance pa neki moj izbor je ktm duke 390 , bmw 310 gs , kawasaki z 400 gotivim naked i enduro cross nista preko 500 ccm i motor iskljucivo da bude nov... neki kazu da nemci i austrijanci imaju taj pravi kvalitet dok neki pricaju da su japanci keva oldschool. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2711 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Neces se ti dugo zadrzati na na ovoj kategoriji, proveri sta se brze proda.Sent from my SM-A530F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16796 Napisano Jun 15, 2019 Integrisan, 4991 postova Prijavi odgovor kao problematičan z400-glava ktm- srce 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14416 Napisano Jun 15, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, kayaho je napisao: pisite sto pre posto ce tema brzo nestati. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3044 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Crno dete... pa sta je s' tobom? Nestali lekici? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano Jun 15, 2019 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan z400 dva cilindra. Tu je i honda cb 500. Odlični i ekonomični motori. Glas za japance 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kayaho 1 Napisano Jun 15, 2019 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: suzuki gsxr 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, PremieRacing je napisao: Crno dete... pa sta je s' tobom? Nestali lekici? ehhhh...meni treba koristan korektan odgovor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Jun 16, 2019 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi sva 3 pa neka ide zivot... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kayaho 1 Napisano Jun 16, 2019 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: suzuki gsxr 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Mr.Piplfoks je napisao: Uzmi sva 3 pa neka ide zivot... hhahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11453 Napisano Jun 17, 2019 Drug član, 1283 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Kod ove gamadi sto troluju me najvise nervira sto ce neko dete stvarno pitati za neki savet(onako neuko) a mi cemo ga napusiti misleci da su ovi trovaci koji od zivota imaju samo drkanje po tastaturi 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 17, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I meni je to svaki put negde na umu i ne znam jel postoji način od administracije da se blokiraju takvi profili?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11453 Napisano Jun 17, 2019 Drug član, 1283 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, Savan je napisao: I meni je to svaki put negde na umu i ne znam jel postoji način od administracije da se blokiraju takvi profili? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Ima,ima nacin ali samo ako se spomene prvorodjeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bit 25 Napisano Jun 17, 2019 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako kupuješ novo, ti biraj, sedi opipiaj oseti i odluči, najmanje ćeš pogrešiti, gde te srce vodi izbor napravi. Ako postoji mogućnost test vožnje još bolje . Послато са уз помоћ Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kayaho 1 Napisano Jun 17, 2019 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: suzuki gsxr 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, piki je napisao: Kod ove gamadi sto troluju me najvise nervira sto ce neko dete stvarno pitati za neki savet(onako neuko) a mi cemo ga napusiti misleci da su ovi trovaci koji od zivota imaju samo drkanje po tastaturi al si me skapirao brale moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kayaho 1 Napisano Jun 17, 2019 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: suzuki gsxr 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, bit je napisao: Ako kupuješ novo, ti biraj, sedi opipiaj oseti i odluči, najmanje ćeš pogrešiti, gde te srce vodi izbor napravi. Ako postoji mogućnost test vožnje još bolje . Послато са уз помоћ Тапатока hvala na savetu druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Jun 17, 2019 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne sviđa mu se društvo, pa otvorio novu temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Jun 17, 2019 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, piki said: Kod ove gamadi sto troluju me najvise nervira sto ce neko dete stvarno pitati za neki savet(onako neuko) a mi cemo ga napusiti misleci da su ovi trovaci koji od zivota imaju samo drkanje po tastaturi Meni to palo na pamet i ranije. Ali mislim da nije tesko sabrati 2 i 2... Ja sam ovde nasao postove od mojih prijatelja dok smo bili klinci... Ne zelim da iznosim analize da neko ne bi odjednom postavljao jako realne teme, ali napredak je primetan a ja ga sigurno necu ubrzavati. Samo malo muckanja glavom i dobije se skoro pa kompletna slika onoga ko teme postavlja. Sta drugo preostaje nego udariti brigu na veselje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kayaho 1 Napisano Jun 21, 2019 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: suzuki gsxr 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 17.6.2019. at 22:24, Mr.Piplfoks je napisao: Samo malo muckanja glavom i dobije se skoro pa kompletna slika onoga ko teme postavlja. sta si ovime hteo da kazes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Jun 21, 2019 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan On 15.6.2019. at 14:59, kayaho je napisao: Pozdrav svima,posto sam bas bas pocetnik zeleo bih vase misljenje u vezi motora do 35 kw ili 48 konja da li se opredeliti za japance nemce ili austrijance pa neki moj izbor je ktm duke 390 , bmw 310 gs , kawasaki z 400 gotivim naked i enduro cross nista preko 500 ccm i motor iskljucivo da bude nov... neki kazu da nemci i austrijanci imaju taj pravi kvalitet dok neki pricaju da su japanci keva oldschool. ma zaboravi owe, samo kineza uzmi i nema brige ( veći je izbor ).. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kayaho 1 Napisano Jun 21, 2019 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: suzuki gsxr 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, dangubas je napisao: ma zaboravi owe, samo kineza uzmi i nema brige ( veći je izbor ).. Mislis Japanca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jun 22, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma nemoj nijedan. Kako stvari stoje, najbolje je peške. Evo i ja se sad razmišljam šta će mi motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kayaho 1 Napisano Jun 22, 2019 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: suzuki gsxr 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, lomitelj je napisao: Ma nemoj nijedan. Kako stvari stoje, najbolje je peške. Evo i ja se sad razmišljam šta će mi motor... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...