Dr.Bane 208 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji savet kako neko gore rece iduci put nemoj da ostavis mesta za provlacanje i miran si.Kreten te sigurno nece udariti direktno nazad,toliko bezobrazan niko nije-citaj:ne sme! Ha, nemoj dvaput da kažeš jer je sve moguće kod nas, a uvek je tu izgovor: Jbg, brate nisam te video... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkside 0 Napisano Maj 19, 2008 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Da,moguce ali tesko da ce moci tako da se izvadi.Pa ne vozi brate damper,pa da mu izgledamo toliko mali! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vec kad se spominje dzip,mene i ortaka juce na adi za malo da pokupi MLsa E tablama,baja pretice kolonu presao u nasu traku,ja sviraj blicaj,on nista.Ja sta cu pobegnem desno skoro na sljunak i ukocim,a ortak pravo na njega,a baja ni pet ni sest prolete izmedju njega i kola mu sa desne strane i ode.I sta covek da radi tom somu da nosimo svi prangije pa mu izrokas gume a kad izadje izudaras drskom po glavi. Nadam se da se autor topica nece naljutiti,sto sam izneo svoje jucerasnje iskustvo sa DZIPOM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...