saxi 603 Napisano Maj 10, 2008 Drug član, 1721 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam imao nesvakidasnje glupavo iskustvo.Vozio sam se Gazelom (pravac od mostarske petlje ka NBG-u) i to krajnje desnom stranom, kada mi se u trenutku stvorila ogromna dzipcina (neki nafurani landrover) sa moje desne strane (narkoman koji je bio za volanom je verovatno mislio da je tanak kao igla i da moze bez problema da se provuce).Prosao je izmedju mene i bankine i uopste mi nije jasno kao sam uspeo da izbegnem sigurni sudar i da ne zavrsim pout trofeja na njegovoj haubi.Protutnjao je brzinom svetlosti i nastavio bezbrizno i veselo dalje?!Dok sam se osvestio od lelujanja skutera i pomisli na to kako smo drugarica i ja mogli da zavrsimo bese kasno da mu makar zapamtim tablice i revansiram mu se nekom drugom prilikom :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Maj 10, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma mani revans nece se on opametiti pa da mu sve nacrtas ko debilu. Sledeci put vozi po sredini trake kako nebi niko mogao da se zavuce izmedju tvebe i ivicnjaka sa desne strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da, iskljucivo po sredini. Osim kada se ti provlacis izmedju kolona ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 603 Napisano Maj 11, 2008 Drug član, 1721 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Fazon je u tome sto sam se i vozio sredinom desne trake, na pamet mi ne pada da se auto putem provlacim izmedju automobila, nisam kamikaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa bg 0 Napisano Maj 11, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Primetna je nervoza u saobracaju. Svaki moj drugi prelazak Sajma, desi se nesto nepredvidjeno. Resio sam da izbegnem taj "levak" i sve druge gazeline "levkove" uvek kada ne zurim. Na mene je tako skrenuo crveni Golf 2, pre 2 dana. Kada mi je zaskripala prednja guma, po kocenju (sirena mi nije radila) covek se vratio u svoju traku. Srecom nisam isao puno brze od kolone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 12, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Saxi a sta ti radis sa skuterom (predpostavljam male table) na autoputu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 603 Napisano Maj 12, 2008 Drug član, 1721 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Tablice su mozda male, al je skuter maximaxi od 125cm ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Maj 12, 2008 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pun bre grad pedercina i ostale bagretine!!! A ti UFF-e brate , nemoj da nam pametujes! Umesto da stanes na stranu decka koji umalo da pogine sa devojkom i budu izgnječeni ti se sad pravis pametnjaković. Ti imaš Hondu ! E bas do jaja, sad si baja. i Ja vozim 30 godina motore pa nisam našoao za lepo da pametujem dečku. Pa ne misliš valjda da cu od sajma da na N BGD idem preko Brankovog ili onog smrdljivog tramvajskog mosta.. Skuter je prevozno sredstvo za grad , a u centru grada je i čuvena Gazela pa se istim voze i skuterima jer i sa 49 ccm ide se od 70 - 80 na sat, a ograničenje je 80. I ja izbegavam auto put posle Gazele , ali Gazelu moram da zgazim pa to ti je. Pa budi malo i šmeker , jer tako se ne razgovara sa braćom koja voze opasne sprave. Uredu je kritika , ali zna se kako i na koji način. Pozdrav saxi i moj savet je da voziš sredinom trake upravo sto ti rece i kolega RoaD GunneR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 12, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Cemu toliki bes brale ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 12, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pun bre grad pedercina i ostale bagretine!!! A ti UFF-e brate , nemoj da nam pametujes! Umesto da stanes na stranu decka koji umalo da pogine sa devojkom i budu izgnječeni ti se sad pravis pametnjaković. Ti imaš Hondu ! E bas do jaja, sad si baja. i Ja vozim 30 godina motore pa nisam našoao za lepo da pametujem dečku. Pa ne misliš valjda da cu od sajma da na N BGD idem preko Brankovog ili onog smrdljivog tramvajskog mosta.. Skuter je prevozno sredstvo za grad , a u centru grada je i čuvena Gazela pa se istim voze i skuterima jer i sa 49 ccm ide se od 70 - 80 na sat, a ograničenje je 80. I ja izbegavam auto put posle Gazele , ali Gazelu moram da zgazim pa to ti je. Pa budi malo i šmeker , jer tako se ne razgovara sa braćom koja voze opasne sprave. Uredu je kritika , ali zna se kako i na koji način. Pozdrav saxi i moj savet je da voziš sredinom trake upravo sto ti rece i kolega RoaD GunneR. iz grešaka i negativnih iskustava treba učiti, a ne koristiti ih za iskaljivanje gneva i svadju ... ovde smo svi zaradi toga ... dečku treba pomoći i dati mu savet, a i skroz je na mestu savet da izbegne gazelu na dva točka, šta god vozio brankov jeste zagušen, ali železnički nije, i lep je most od kada je sredjen ... ja ni kolima ne idem na gazelu, već na železnički upravo zbog toga što mnogo svakakvih vozača ide tamo ... još jednom, razumemo mi svi da ljudi planu i iznerviraju se, ali dečko i devojka su ok, zivi i zdravi, zaaista nema potrebe za ovakvim tonom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Maj 12, 2008 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan "sta ces Ti na gazeli"? je bas pedagoski mnogo jer naucio..osecam da se i pokajao sto je uopste i napisao sta mu se moglo desiti...A bes? Pa samo su mogli da poginu...a on ce naravno i dalje da se vozi Gazelom...poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @nntom jel si ti dosao ovde da se svadjas sa nekim? ja sam momka lepo pitao sta radi na gazeli ako ima male table.covek kaze nema i sve je ok ne verujem da je se naljutio lako je svaliti krivicu na drugog verujem da u ovom slucaju saxi nije uradio nista pogresno ali je retko,stvarno retko da se desi da u udesu motora i automobila bude samo jedna osoba kriva vec su ugavnom oboje samo je krivica jednog uvek malo veca. a mi hocemo da smanjimo sanse da se to ponavlja jel da? e pa jedan od nacina je da delimo letke i skrecemo vozacima cetvorotockasa paznju na nas a drugi je da budemo svesni svojih gresaka i prekrsaja koje cinimo i ako ih vec ne ukinemo skroz onda ih bar svedemo na sto manju meru jer ako damo letak onom u kolima on ce mozda voziti pazljivije a mozda i nece pa smo mozda smanili sanse za nesrecu a mozda i nismo,ali ako ja sam smanjim brzinu i odustanem od obilazenje kolone onda sam sigurno ucinio nesto konkretno po tom pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Nikada za svadju! . Ali za prepirku da. Moj moto je kultura u komunikaciji i inače. Ne podnosim losu komunikaciju i iskljucivost.Ako si imalo samokritičan primetićeš da je ton tvog pitanja jedino ukazivao na pametovanje i nista drugo. Pregledaj prethodne odgovore momaka na započetu temu pa ceš mozda uvideti i suštinsku razliku. Sutra cemo možda da sedimo na Uscu i da pijemo borovnicu i isto cu ti reci, jer mislim da si ovog X malo bio sarkastičan. Nista više. Opet kazem , decko ce opet preko Gazele i tu nema dvoumljenja. Treba mu savet. Naravno pozdrav tebi i ostalima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da je skuterima od 49ccm, odnosno biciklima i biciklima sa motorom koji ne razvijaju više od 60 km/h zabranjeno saobraćanje po autoputu. Skuter od 49ccm, ne bi smio da razvija više od 50km/h, jer onda više nije dovoljan PSP, već ti treba i vozačka dozvola. A skuteri se baš zbog ograničenja od 49ccm i 50 km/h (odnosno, takođe 49), smatraju biciklima sa motorom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan BTW, mogu skuteri da idu Gazelom, bez obzira na kubikazu, posto to parche asfalta u delu koji prolazi kroz Beograd, nije autoput, odnosno ne tretira se kao autoput. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 13, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan BTW, mogu skuteri da idu Gazelom, bez obzira na kubikazu, posto to parche asfalta u delu koji prolazi kroz Beograd, nije autoput, odnosno ne tretira se kao autoput. zapravo tretira se jer nigde ni sa jedne strane nema table koja označava prestanak auto puta i njegovo ponovno počinjanje to što ponekad progleda policija kroz prste je druga stvar pogledaj npr šta piše na izasku iz ELP pumpe pored sava centra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti da si u pravu. Meni panduracija rece svojevremeno kad sam vozio L tablu, da mogu da idem do Bubanj potoka na jednu stranu i do naplatne rampe na drugu stranu, jer to, kao, nije auto put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 13, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti da si u pravu. Meni panduracija rece svojevremeno kad sam vozio L tablu, da mogu da idem do Bubanj potoka na jednu stranu i do naplatne rampe na drugu stranu, jer to, kao, nije auto put. mnogo smo u offtopicu meni su isti ti koji su mi izdali l tablu rekli da je nakačim i slooooobodno da dovezem motor iz vršca ne oslanjajmo se na price i obecanja već na pravila saobraćaja koja su jasno definisana pravilima i znakovima pored puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Maj 13, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan boli njega uvo.. oseca se jacim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 603 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 1721 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan ziv sam, zdrav sam, a kako samoubica nisam Gazelu cu da izbegavam u sirokom luku, sem ukoliko ne nabavim tenk A sto se tice price o letcima...edukacija je za one koji zele nesto da saznaju vise i da prime savet, a dripci koji prave prekrsaje idu na bezobrazluk i zakon jaceg, tuzno ali istinito da oni i da dobiju letak sigurno bi ga u momentu zguzvali :-[ Apropo da je za udes potrebno dvoje, pa ne ide.....za ljubav je potrebno dvoje, a za glupost dovoljan je pojedinac....i dok drzava ne uvede drakonske kazne za sve vozace, bice mnogo maminih i tatinih sinova, istripovanih POBESNELIH MAXOVA, koji ce da se ponasaju ko kauboji na putu koji im je tata kupio i da prave raznorazna sranja ugrozavajuci zivote drugih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vexpopuli 5 Napisano Maj 14, 2008 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv taj fenomem s dzipovima, i meni se vec par puta desilo da baje u dzhipovima hoce da se oprobaju protiv ZZR Vozio sam se proslih par nedelja s L tablom uglavnom uvece od 22-1 jer do tad radim a u to vreme ili su prazne ulice ili budala neizmeran broj, nema srednje. Par puta su me tako baje u ogromnim dzipovima iskle - upadne ispred mene u traku prosavisi pola metra od mog prednjeg tocka i onda mu da po gasu i misli da cu da ga pratim. Heh, on dok prestize kolonu ispred da udari nekog nesrecnika iz suprotnog smera nece mu nista biti... neka hvala, nek se veseli on ali sam Jedino mi cudno sto do danas nisam naleteo na neka normalna kola, sve neki dzipovi, zastave101 , i danas neki tunirani golf 1 u bulevaru kod glavne poste u sred spica uzeo isto hoce da se trka, pa ljudi nije bas toliko mator ZZR da privlaci samo tu kategoriju vozila Ili su tu najveci kompleksasi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Maj 14, 2008 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je sto su svi citavi,a autoputem smeju da se krecu sva vozila na motorni pogon koja mogu da razviju brzinu vecu od 45km/h tako se ja bar secam sa polaganja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Diablo666 0 Napisano Maj 18, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: Zvezdara :) Prijavi odgovor kao problematičan auto putem (onaj deo kroz centar nije to) mogu da se krecu svi ... dok ih policija ne kazni ;D inace sto se tice trkanja pa prijatelju ne znas ti kako golf ide jedino je r1 brzi od njega ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 18, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan auto putem (onaj deo kroz centar nije to) mogu da se krecu svi ... dok ih policija ne kazni ;D inace sto se tice trkanja pa prijatelju ne znas ti kako golf ide jedino je r1 brzi od njega ... I to ne uvek ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkside 0 Napisano Maj 19, 2008 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji savet kako neko gore rece iduci put nemoj da ostavis mesta za provlacanje i miran si.Kreten te sigurno nece udariti direktno nazad,toliko bezobrazan niko nije-citaj:ne sme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...