Wildserbian 273 Napisano Februar 23, 2021 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Predator016 je napisao: A gde kačiš te snimke sa glave? Imas neki link? Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Nisam jos uploadovao nigde snimke... Nazalost imam samo iz povratka iz Grcke... Kada budem imao vremena postavicu neki link. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 273 Napisano Februar 23, 2021 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan I da zakljucim ovo putovanje. Nigde ali nigde nisam imao ni najmanji incident. Podrsku su mi pruzali svi koji su me sustizali sa srpskim tablicama kroz Makedoniju i Grcku, a narocito kamiondzije. Od jednog sam cak i dobio kutiju kikirikija na nekom parkingu (mislim da je bio iz Turske). PCX se pokazao kao ozbiljan skuter, i stvarno svaka preporuka za kupovinu. Mislim da nepostoji bolji skuter od 125cc. Prvi put sam ga vozio na Tajlandu kao rentabike i cim sam se vratio kuci odmah sam nasao jedan primerak uvezen iz Beca i kupio sam ga malte ne na nevidjeno. Tad je bio jedan jedini na oglasima. Skuter koji ide 115kmh i trosi 2l benzina pa to nema nigde. Brzina mi je uglavnom bila izmedju 90kmh i 110kmh na autoputu i oko 80kmh lokalnim putevima. Ovo je putovanje gde sam potrosio za 1700km oko 34 litre goriva. Cini mi se da sam vise novca dao za putarine i prolaze kroz neke tunele u Grckoj nego za gorivo. Imao sam mnogo vremena da razmisljam o svemu i sto je najvaznije malo sam "porastao" na ovom putovanju. PCX je bio 2013 god i prodao sam ga srecnom vlasniku iz Sremske Mitrovice... Pa ako vidite crvenog PCX-a u Mitrovici verovatno je to taj. Posle toga sam kupio opet PCX-a 2018 god... I evo pre mesec dana sam vlasnik Forze 300 2019 god. Ako sam sa 125cc prevalio toliki put zamislite sta mi je u glavi sa 300cc . Npr put do Sicilije Beograd-Bar-Bari-Taranto-Ragio Calabria-Mesina-Palermo-Syracusa-Catania-Vulkan Etna i nazad....mozda se nadje jos koji ludak pa da odemo zajedno. Zivi i zdravi bili.. Veliki pozdrav. Hvala na laskanju. 12 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Februar 23, 2021 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra Ne budi lenj pa prebaci pisanije u kategoriju putopisi. Možda još nekoga sa tom kubikažom ohrabriš da krene tvojim stopama 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesperados 31 Napisano Februar 24, 2021 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa 300 gts Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast primer da nije bitno sta vozis nego kuda vozis, opciono i sa kim vozis, a najvaznije koliko uzivas u voznji samo nastavi 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8084 Napisano Februar 24, 2021 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, mene ovakve ideje i avanture toliko rade iznutra... Valjda me vrate u vreme kada sam, kao mlađi srednješkolac, na Tomosu E-90 dva puta išao na letovanje (Dubrovnik, Poreč). Svaka čast, kolega! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1428 Napisano Februar 24, 2021 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Tigre svaka cast . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Maj 6, 2022 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 654 Napisano Maj 6, 2022 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Momak objasnio kako se to radi! Svaka cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ppeca 10 Napisano Mart 24, 2024 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo sine Budo pozdrav Bota. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 677 Napisano Mart 24, 2024 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Bravo i svaka čast. Uživao sam u čitanju. Ti si prava potvrda onog što volim da kažem, da je biti bajker stanje duha a ne motor koji se poseduje (baš poseduje jer nekad ga čak ni ne voze) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobaNP 68 Napisano Mart 24, 2024 (promenjeno) U prolazu, 40 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Aprilia SXR 50 '23 Prijavi odgovor kao problematičan @Wildserbian Promenio Mart 24, 2024 član BobaNP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...