NikolaV88 0 Napisano Jun 5, 2019 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, bicu kratak i iskren. Danas setao i video vrh motor onako gradski neki bmw i odusevio se. Posto imam 30 godina i ceo dosadasnji zivot ziveo za druge i resio da sve odjebem i kupim motor i zivim svoj zivot kako treba :D. Mogu da skupim oko 3000 evra za motor. Nista ne znam o motorima niti sam ikada seo na motor(ne racuna se skuter je l da?) niti bih znao gde da ga kupim. Jedino sto znam jeste da hocu cool motor ako moze crne boje. Ako moze neko da mi nadje motor koji valja to bi bilo vrh, castio bih ga :D. U svakom slucaju svaki savet ,tipa sta treba da gledam kod motora, koje model preporucujete i u sustini sve sto vam padne na pamet, je veoma dobrodosao. Unapred zahvalan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17851 Napisano Jun 5, 2019 Integrisan, 5264 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da uplatis polaganje i polozis za A kategoriju. Onda gledas motor, kao i opremu za njega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano Jun 5, 2019 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Polako, prvo sto preporucujem je da polozis i dobijes dozvolu, ako vec nisi, pa onda da gledas dalje. Onda sigurno imas drugare koji voze motore, probas svasta nesto da vidis sta ti najvise odgovara i koji tip ti najvise lezi, a naravno i sta ti se svidja. Kad dodje do kupovine lako ces povesti nekoga ko se razume da pogleda za tebe. Kao i uvek pretece me @Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaV88 0 Napisano Jun 5, 2019 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Dobro to sam bar planirao prvo da uradim da polozim i za a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3605 Napisano Jun 5, 2019 Malinar u pokusaju, 1716 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Motor ces kupiti relativno lako, ali treba da znas da izdvojis novac za opremu (minimum minimuma su ti kaciga, rukavice i jakna, ali su pantalone i cizme takodje neophodne za iole duzu voznju) i tu racunaj min 500 evra. Izdvojis jos 500 evra da sredis motor iako ce na oglasu gotovo sigurno pisati da je bez ulaganja. Znaci ako imas ukupno 3 000 evra, kupis motor za 2 000, a ostalo odvojis za opremu i rez. delove. Poslednji savet je da ako nemas nekog pouzdanog od koga ces kupiti motor ili iskusnog i pouzdanog majstora koji ce poci sa tobom da gleda, uzmi u obzir motore dugogodisnjih bjbikers forumasa u temi prodajem, ipak je nekako mnogo sigurnije kupiti takav motor. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16243 Napisano Jun 5, 2019 Misbehave Responsibly, 1649 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Crno dete, popušta ti koncentracija. Pa gde baš Kraljevo da nabodeš kao lokaciju. Zar nisi čuo da su tamo poplave grđe ove godine nego što su bile 2014 i 2016. I tako ti šetaš u ribolovačkim čizmama gradom kad ono "cool crni gradski BMW". Da ga nije možda Ibar naneo u poplavnom talasu ? Ti reče da ćeš biti iskren, pa ne bi bilo u redu da i ja ne budem; kratak i iskren. 'Ajd od*ebi 8 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Jun 5, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Gde bre taj covek nema ga ni na tjubu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaV88 0 Napisano Jun 5, 2019 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Daj bre ne lupaj poplavila okolna sela. I ibar uopste nije poplavio za tvoju informaciju. Al u svakom slucaju ti citaj vesti ovde sam ipak trazio savet o motorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Jun 5, 2019 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Momci jel ovo neka privatna zurka ? O cemu se bre ovde radi ....( crno dete, Kraljevo,od*ebi ....) , sa druge strane post @NikolaV88 mislim no commet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaV88 0 Napisano Jun 5, 2019 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Samo me zanimalo koji model bi trebalo da gledam i tako neke karakteristike medjutim potpuno pogresna poenta gde smo dosli i do poplava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8656 Napisano Jun 5, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 6, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Black child,stvarno sa tobom nesto ozbiljno nije u redu.Ali ozbiljno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano Jun 6, 2019 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce neko nama sa jeftinijim ulaznicama da objasni tu sagu o crnom detetu?Sent from my PLK-L01 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 6, 2019 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Napaljenko koji otvara lažne teme sa lažnim, naivnim pitanjima i onda to komentariše na YT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3076 Napisano Jun 6, 2019 8-bit, 1897 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, NikolaV88 je napisao: niti bih znao gde da ga kupim. Nemaš druga posla nego ovde da zajebavaš? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 6, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dal je čovek ozbiljan il je nešto drugo u pitanju, al moj savet bi bio da u Kraljevu potražiš momke iz moto kluba Kings ( verovatno imaju neko mesto gde se okupljaju ). Odeš kod njih, upoznaš se sa njima, popričaš o svojim željama, pa polako. Prvo položiš " A " kategoriju, u međuvremenu u druženju i razgovoru sa ljudima iskristališeš koji bi tebi motor odgovarao ( putni, sportski, enduro . . . ) , nabaviš kacigu i to bi bilo to . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jun 6, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ponekad je ovaj forum mesto gde trolovi orgijaju do besvesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Jun 6, 2019 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Po komentarima, mislim da je najpametnije da staviš lovu u džep i odeš kod kolege drs, on će ti pomoći najbolje.... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6088 Napisano Jun 6, 2019 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Napaljenko koji otvara lažne teme sa lažnim, naivnim pitanjima i onda to komentariše na YT.Koji debil mora biti za tu vrstu samozadovoljavanja.Nije bolest sve što boli. Vozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z ivan 198 Napisano Jun 6, 2019 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Bec Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan koji ludak mora covek da bude da bi gledao komentare ludaka na YT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Jun 6, 2019 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Kapiram. Ja mislim da je najbolje sto mozemo da ignorisemo temu. Kraj, tacka i nema mu vise hrane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Jun 6, 2019 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan I osta čovek bez saveta...Motori se najbolje kupuju na trafici.Najbolji su motori koji imaju 2 točka.Ne bacaj pare na polaganje jer ko zna da li će ti se svideti, već prvo pređi desetak hiljada km, pa vidi da li je to za tebe i vredno polaganja.OMGSent from my SM-J320F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano Jun 7, 2019 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki er6n definitivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17851 Napisano Jun 7, 2019 Integrisan, 5264 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Koji je link kanala da vidim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6088 Napisano Jun 7, 2019 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Koji je link kanala da vidim?Nemaš šta vidit, jad i čemer.Vozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...