ConePeda 1 Napisano Jun 2, 2019 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao,imam jedno pitanje menjao sam viljusku na svom skuteru radi se o peda cobri new i raskacio sam celu instalaciju i sada sve sam vratio kako je bilo ali kada prikacim akumulator ne rade ni žmigavci niti hoce da vergla ali kada zakurblam radi svetlo u tabli i baca varnicu na svecici sta bi mogao da bude problem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Jun 2, 2019 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Очигледно ниси све вратио како треба, а то са варницом је нормално јер твоја Педа ради на АС струју. Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Jun 2, 2019 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Konektor na bravi vratio kako treba ako si ga i skidao?Poslato sa LLD-L31 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ConePeda 1 Napisano Jun 5, 2019 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je bio problem da kabal od osiguraca nisam vratio kako treba Hvala u svakom slucaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...