WladaLa 8 Napisano Maj 31, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki Burgman 400 , Kawasaki ZR 7s , Aprilia Caponord ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem kišno odelo ili samo kišnu jaknu , šuškavac , ali da bude baš baš baš veliko , 192cm i 132kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1754 Napisano Jun 1, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Nešto slabijeg kvaliteta ima u wobby house, uradi sam. Ili naleteti na KP, ima ih, idu cene i preko 60e za komplet Srećno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Jun 1, 2019 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Extra kvalitetne jakne imas u army shopu u Borci, od Engleske policije... British police fluo goretex jakna - Army Shop M.M.O.C. WWW.MMOC.RS U ponudi više različitih modela kao na slikama ispod teksta! Originalna signalna goretex jakna londonske saobraćajne policije. Proizvedena je od surogata neoprena i Gorotex... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WladaLa 8 Napisano Jun 2, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki Burgman 400 , Kawasaki ZR 7s , Aprilia Caponord ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Woby ima samo do 2xl - malo , na kp znam i sam sta ima , u borci takodje 2xl- malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Jun 3, 2019 Zainteresovan, 565 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan У Барелу у СЦ је било великих бројева Оксфорд одела. Мислим да је билo до 4 "иксел" али више у ширину него у дужину. Ја сам 196 и 3 иксел рукави су ми били кратки, а било је баш широко. Делује квалитетно. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaZemun 78 Napisano Jun 3, 2019 U prolazu, 86 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki bandit 650s k8 Prijavi odgovor kao problematičan Ова шатро горотекс полиција британска курац палац је обична флуоресцентна најлонска врећа...ламинирани горотекс од 10 е нема ни да се крагна обе најлончине направи...а кишно одело само по себи и није и неправи се од горо текса! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16866 Napisano Jun 3, 2019 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, NebojsaZemun je napisao: Ова шатро горотекс полиција британска курац палац је обична флуоресцентна најлонска врећа...ламинирани горотекс од 10 е нема ни да се крагна обе најлончине направи...а кишно одело само по себи и није и неправи се од горо текса! Ja pre dve godine kupio u ovom MMOC armi šopu ovakvo fluoroscentno kišno odelo i pojma nemam da li je GORETEX (verovatno nije), ali svakako nije ni obična najlonska vreća. Vozio sam sa ovim odelom i po nekoliko sati na pravom pljusku (i grad me mlatio) i nikada ni kap nije propustilo, a uz to se uopšte nisam kupao u znoju kao sa par odela koje sam koristio pre toga. Piše da ga je dozvoljeno prati trideset puta (što meni ni na kraj pameti nije jer mi služi za po kišu, pa neka ga ona i pere). Pojma nemam od čega je napravljeno, ali je odlično i vredi daleko više nego što sam ga platio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaZemun 78 Napisano Jun 3, 2019 U prolazu, 86 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki bandit 650s k8 Prijavi odgovor kao problematičan Купио сам и ја на истом месту неке панталоне арми и неки џемпер нису лоши,мој коментар је био на опис производа односно ове јакне на њихом сајту,јакна од ламинираног горо текса са водонепропустљивошћу од 20000 као мото опрему имају само врхунски брендови и кошта буквално пд 900-1500 е. Ево баш сам скоро гледао ова два адвоката што иду на пут од 25000км,има и на форуму,носе неку сличну причу даинезе,јакна 1300 а панталоне 700 е па ти види...а ја исто имам неко одело из барела 50е је било и мени врши посао...а и нисам неки путник баш обично планирам па путујем по лепом времену колко је то могуће. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...