NikolaSekaric 0 Napisano Maj 31, 2019 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su iskustva u vezi ove honde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alenm 1 Napisano Maj 31, 2019 U prolazu, 4 postova Lokacija: negotin Motocikl: honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan iz iskustva mogu da kazem da je vrlo zahvalan motor, vrlo povozan sto bi rekao shonesan, za 4 godine koliko je vozim nisam imao ni jedan kvar mada je uglavnom gradska voznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaSekaric 0 Napisano Maj 31, 2019 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzimam ga kao prvi motor, tj treba da ga uzmem, koja mu je cena sad u Srbiji posto ja uzimam u bosni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekvador 41 Napisano Jun 5, 2019 U prolazu, 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam bas takav isto godiste, sve je sjajno, medjutim ja sam 192, nekada mi je problem zbog zadnje kocnice . Sto se tice cene, sve zavisi u kakvom je stanju i sta je sve zamenjeno, ja sam zamenio nove tockove, akumulator, kocnice, elektroniku , registrovao, ne bih ga dao ispod 3000e kada bih morao da ga prodam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z750SA 42 Napisano Jun 5, 2019 U prolazu, 84 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: 599 Prijavi odgovor kao problematičan Uzimam ga kao prvi motor, tj treba da ga uzmem, koja mu je cena sad u Srbiji posto ja uzimam u bosni?Od ovih par na piku, crveni sam gledao prije 4 godine, varen je blok motora gdje ide slider, ovaj plavi iz BL 99 godiste, uredan je ali je felga 16”. Iz nekog razloga su poprilicno skocili na proljece, i ja sam na kraju dao dosta vise novaca nego sam planirao, ali sam uzeo (po meni) najljepsi 2005-2007, sa usd vilicom Ove od 3500e i slagane necu komentarisati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...