matador97 6 Napisano Maj 30, 2019 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Skinut sa Yamahe TT 600R ,gde mogu nabavit ovakav,ima li neko od forumasa da ih pravi ? posto su cene originala bezobrazne,nudio mi lik original sa Dt 125 R kaze da su slicni za 8700 dinara !!! pomoc bi mi valjala,hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Maj 30, 2019 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, matador97 said: kaze da su slicni za 8700 dinara Haha nek trazi 1000 evra! Odnesi plasticaru neka ti umetne dio neke tvrdje plastike, zavari i obradi, ne vjerujem da ce uzeti 1000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Maj 30, 2019 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Savetujem da kontaktirate Beru za nabavku delova, imao sam isti problem klizac lanca na Freewind-u i covek mi nasao original manual za moj motor, utvrdili tacno na koji deo mislim i poslao mi Suzukijev katalog po kom smo na kraju i naručili deo. Sve brzo, u originalu i povoljno. Bar za moj pojam, original deo sa njegovim procentom oko 80e Broj Bere 0628240866 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matador97 6 Napisano Maj 30, 2019 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Bigor said: Haha nek trazi 1000 evra! Odnesi plasticaru neka ti umetne dio neke tvrdje plastike, zavari i obradi, ne vjerujem da ce uzeti 1000din 4 hours ago, Bigor said: bio kod plasticara u medjuvremenu,pokusao je da mi napravi nov,bas od plastike,a inace ovaj moj klizac je neka tvrdja guma,i savija se..a ona plastika nije bas elasticna pa ne moze ni da se ugura na vilu zadnju haha..tako da to ne pije vodu,moracu negde naci na nekom otpadu neku koriscenu ako ima za normalne novce,jer da dam 80E za KLIZAC ne pada mi na pamet ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16844 Napisano Maj 30, 2019 Integrisan, 4994 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj od kojih sve modela pase na tvoj i probaj naci polovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matador97 6 Napisano Maj 31, 2019 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan a kako to da pogledam ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Maj 31, 2019 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da moze od drugog modela, to je specificna stvar i uglavnom je drugacija za svaki motor. Potrazi na aliexpressu ako nema kod nas. Nemoj da vozis bez toga, sjebaces viljušku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 31, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, matador97 je napisao: a kako to da pogledam ? https://www.megazip.net/zapchasti-dlya-motocyklov/yamaha/tt600-4254/tt600-25986/5ch5-775371/rear-arm-suspension-13462886#/il-316808100-974188-974188 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matador97 6 Napisano Maj 31, 2019 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan odgovara sa ostalih TT modela ( TTs,TTe ) no videcu sta ce mi javit ovi iz MRG,ako nista uzecu ono citavo parce gume i samo zalepit nekako na gornji deo viljuske,kuda lanac kaci i to je to..sad sam lud da kupim original za 10 soma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...