srkixt660 28 Napisano Maj 10, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo, zeleo bih da se zahvalim Lazi na korisnim informacijama koje sam dobio od njega vezano za kacigu. I tako jutros odem u Centar S i kupim Suomy Spec1R. Pre sam probao model Extreme koji je skoro isti kao Spec1R i nije mi odgovarao za moj oblik glave, pa sam mislio da mi ni Spec1R ne odgovara, ali kad sam probao i video da mi lezi kao salivena, kupio sam je bez razmisljanja. Kaciga je do jaja, to je sve sto mogu trenutno da kazem, a sada idem da je probam ;D Evo kako izgleda Ako je Laza nosi, onda mora da valja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 10, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Komentar nema ama baš nikakve veze sa bezbednnošću al moram da kažem...Niko nikada neće praviti ni blizu lepe kacige kao Suomy...I sad kad te napadne pola foruma da je mLogo šarena ne obaziri se, nemaju ukusa. ;D Jesi uzeo providan vizir ili ovaj šareni?Lepo da te služi ali da ti nikad ne zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 10, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Niko nikada neće praviti ni blizu lepe kacige kao Suomy...I sad kad te napadne pola foruma da je mLogo šarena ne obaziri se, nemaju ukusa. ;D Slazem se u potpunosti s tobom. Ubedljivo imaju najlepse kacige, a ujedno su i profi kacige vrhunskog kvaliteta. A ova sara mi se najvise svidja od svih koje imaju u ponudi. A vizir je providan, ne volim zatamljene i vizire u boji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 10, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam presao s njom nekih 100-tinak km. Sta da kazem, kaciga je vrhunska. Na glavi lezi kao salivena (bar meni) , vizir se zakljucava i odlicno dihtuje , nije bas tiha jer ipak trkacka kaciga. S obzirom da sam pre nje nosio agv k-series koja vec preko 120 oce da se raspadne, a na 200 me je davila i borio sam se s kacigom, nekako mi je sad cudno kad vozim 150-160 bez ikakvog zamaranja. Stvarno nemam zamerku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Maj 10, 2008 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pazario si super kacigu i u zdravlju je nosio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 10, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna Lazarova zrtva. ;D Ma kacigica je bombona, da te dugo sluzi, ali ipak mi je kod Pekija bolja sara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 10, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna Lazarova zrtva. ;D Ma kacigica je bombona, da te dugo sluzi, ali ipak mi je kod Pekija bolja sara. Ovaj Mixa čovek od ukusa što jes jes.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 10, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Peki definitivno ima najlepsu kacigu na forumu. (po ukusu nas bezukusnih sto volimo ove sarene kacige) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neka slika kacige?nisam nesto u toku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 10, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Vandal Pin up Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 10, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Jesi uzeo istu saru ili sta? Rekao sam ti, to je profesionalna trkacka kaciga i sa njim nema greske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pekijeva je strava(kaniga,ne zena ) ,ali ne srkkijeva nekako lepsa...sta znam...sarenija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Maj 10, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa je... a u kvalitet Suomy-a ne zhelim da sumnjam koliko evropskih ? u zdravlju je nosio.... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 10, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pekijeva je strava(kaniga,ne zena )... A šta to fali mojoj ženi a?... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 10, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Srecno sa kacigom! Ali, ako ti je bucna, plasim se da ce ti brzo dosaditi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pekijeva je strava(kaniga,ne zena )... A šta to fali mojoj ženi a?... pa vidi ovako,ako kazem da joj nista ne fali onda sam gotov,a i ako kazem da joj svasta fali,onda me ona ubije.tako da ces ostati bez odgovora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 10, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pekijeva je strava(kaniga,ne zena )... A šta to fali mojoj ženi a?... pa vidi ovako,ako kazem da joj nista ne fali onda sam gotov,a i ako kazem da joj svasta fali,onda me ona ubije.tako da ces ostati bez odgovora He, he, he...mudro zboriš nema šta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 10, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno sa kacigom! Ali, ako ti je bucna, plasim se da ce ti brzo dosaditi... Na žalost bučna je za sve pare :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 11, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi uzeo istu saru ili sta? Rekao sam ti, to je profesionalna trkacka kaciga i sa njim nema greske Ista kao tvoja, ali ne ona Max Biaggi, vec ova sto ti stoji na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Maj 11, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da se i ja pohvalim... posto sam iz iste prodavnice izasao pre par dana al sa skromnijim Vandalom... Ne volim mnogo sarene kacige, ali ova mi se mnogo svidela i lepo legla na glavudzu... jedino sto Peki kaze, bucna je za sve pare... Mnogo bucnija od AGV GP1 koje sam do sada imao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 11, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Stani, je li ovo neka suplja za ovu bucnost? Mislio sam da ne postoji bucnija kaciga od AGV GP-1?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 11, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo bucnija od AGV GP1 koje sam do sada imao Posto sam onu moju AGV K-series prodao zajedno sa motorom, dok nisam kupio Spec1R nosio sam kratko vreme AGV GP1, koju mi sluzi za suvozaca. Meni je Suomy mnogo tisa i od AGV GP1 i od K-Series, a sa te dve kacige voziti preko 120 je prava borba, dok sa Spec1R juce na auto putu vozim lagano 150-160 bez ikakvog napora, skroz opusteno. Onaj ko hoce tihu kaicgu, Schubert S1 je pravo resenje za njega, ali ja sam sa Spec1R prezadovoljan. koliko evropskih ? 400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Maj 11, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da nije toliko jaka buka koja dolazi od vetra, al buka sto dolazi od masine me ubija... valjda zbog onih ventilacionih mrezica na zadnjoj strani kacige... ??? kao da ima ugradjeno pojacalo za brundanje motora -- kad ga "nategnem" na 7-9,000 obrtaja mislim da ce mi se raspasti bubne opne... a pritom mi auspuh uopste nije glasan... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 11, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da nije toliko jaka buka koja dolazi od vetra, al buka sto dolazi od masine me ubija... Pa tako je na svim trkackim kacigama, da bi sto bolje culi zvuk motora i ostale zvukove. Ja volim kad mogu jasno da cujem zvuk agregata, da li lanac zuji, da li plocice skripe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 11, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Sve trkacke kacige su bucne jer im to nije prioritet, a na trkama se svakako podrazumijevaju cepici za usi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...