DarkoČa 1760 Napisano Maj 25, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Potreban polovan ili ako neko ima nov ION TANK RING / QUICK LOCK Za SW MOTECH TANK TORBU Za Motorcikl: Yamaha MT 09 Tracer 2016 Potrebno je oko 20tak dana da stigne u radnjama, raspitao sam se sve, meni potrebno do 06.06. Da dođem do njega zbog putovanja. Fotka u prilogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2632 Napisano Maj 25, 2019 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Setih se da je bio skoro oglas: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 25, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, vasa.93 je napisao: Setih se da je bio skoro oglas: Čuo se sa prodavcem pre neki dan, prodato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Maj 26, 2019 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja iman takav za Hondu, kao sto je kolega sa foruma prodavao. Mislis da bi ti pomogao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 26, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Simon69 je napisao: Ja iman takav za Hondu, kao sto je kolega sa foruma prodavao. Mislis da bi ti pomogao? Ali gledam na sajtu swm, uporedno, fotke su im iste, jedino šifra drugačija. Ali dole u polju šifre modela za Honda proveru modela, kaže da ovaj model ringa što je za Hondu ne odgovara ponuženim, Ja upisao za Yamahu Ebiga, da smo barem bliže pa da nekako isprobam da mi je za utehu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 372 Napisano Maj 26, 2019 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovo kupio i ne pase mi Ako vama odgovara saljem na poklon 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 26, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Super, sutra ću izmeriti dimenzije razmaka šrafofa na tanku pa javim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 385 Napisano Jun 2, 2019 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Kolega ,jesi se snasao? meni je stigao sa torbom jos jedan koji nije za moj motor pa je na prodaju,ima drugaciji raspon rupa nego ovaj na slikama,samo izmeri razmak izmedju rupa na tvom motoru, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Jun 3, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan PozzZ, Porucen NOVI prema tank-u kod Markone-a Hvalaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...