Guest gordanmg Napisano Maj 10, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Najnoviji izum Srbina. Danas snimljeno u Koceljevi na tomos ATX-u. Covek prati temperaturu da ne pregreje mashinu. Termometar od bojlera :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 10, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan E soferska je tuga pregolema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 10, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na dosetki ;D ;D ;D Taman izbazdareno kako valja, jer se u tom opsegu radne temperature :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha, kralj!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan e, stvarno, ha-ha! a ako ga izgubi, moze jos po koji da skine sa drugih bojlera!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 10, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je verovatno ostalo od zime, metalni deo preko rebara da moze da se ugreje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Maj 10, 2008 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan To se zove klasa - OPTIMIST. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na modelima sa vodenim hladjenjem... nosi ceo bojler? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 11, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan covek se lepo dosetio svaka mu cast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Maj 11, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne d'o Bog da ga u voznji odjednom "zasvrbi" kolika li je temperatura motora ;D...Samo mogu da zamislim pozu ;D... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 11, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan taj lim je od prisilnog hladjenja verovatno je stavio od apna ventilator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Maj 11, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Improvizacija je extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 11, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan interesantno ima svakakvi likova skoro smo videli lika da je na unitraka 550 stavio satove od lade zato sto mu je bilo puno 50e da plati sateve od 500s ,a rep mu napravio drveni,ja mislim da ga vide japanci odrekli bi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 11, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan svaka mu cast na dosetki...parola snadji se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Maj 11, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Moj tata ima bojler servis. Svi vi koji vozite ATX, Motorko ce vam obezbediti po jedan uredjaj gratis! Hehehehe, mislim da je ponuda korektna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goral 0 Napisano Maj 11, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast za ideju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Maj 23, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi,mozda ovo jeste atx ali je mashina od bt-a ,znachi tuning pa mu trebe tacno ocitavanje temperature ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Maj 24, 2008 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam sve video, evropo eve me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan P. 1 Napisano Maj 30, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Zemun, Obrenovac Motocikl: Honda CB 500, onaj najbrzi plavi Prijavi odgovor kao problematičan A sta taj tip radi kada ukapira da mu se motor pregrejao? Sjuri se u dunav? Ili ce ugraditi motor iz zamrzivaca ili kakav alternativni dotok freona. Nema sta. Tako su i krajem 19 veka poceli izumi da nicu! Samo sto smo svi mi u pogresnom veku! Sala... neka covek radi sta god mu je volja, ko sam ja da sudim. Tip sigurno ne sedi na evrima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...