DarkoČa 1774 Napisano Maj 27, 2019 Drug član, 621 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, piki je napisao: Opa bice nas dosta na istoj ruti,sremci stizu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoranb 23 Napisano Maj 31, 2019 U prolazu, 7 postova Motocikl: Kawasaki ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/22/2019 at 3:51 PM, DarkoČa said: Obzirom da se približava famozni Moto vikend u Trebinju u organizaciji TNT Trebinje, namera mi je da isti posetim! Ujedno bih obišao i mesta u okruženju. Plan je 4 dana, tačnije četvrtak 06.06. - 09.06. (četvrtak - petak - subota - nedelja) 06.06 (prvi dan) Polazak Čačak, u popodnevnim časovima između 15h - 17h, preko: Požega, Užica (SRB), Višegrad, Foča, Tjentište , Gacko , Bileća - dolazak u Trebinje (BiH) do 22h. To je tura oko 330 - 350 km. U cugu uz pauze po potrebi. 07.06. (drugi dan) Planirana do Mostara i mesta u okruženju, ruta tj putanja pošto ima više opcija će biti naknadno odabrana, postavljena je ruta čisto vizuelizacije radi. 08.06. (treći dan) Planirana Dubrovnik i Herceg Novi. U Herceg Novom kupanjac , osećam da će biti lepo vreme 09.06. (četvrti dan) Povratak u surovu realnost ali kroz prelepe predele preko Nikšića, Krnovo, Šavnik, Žabljak, Pljevlja (MNE), Prijepolje, Nova Varoš, Zlatibor, Užice, Čačak (SRB) U povratku mi je bitno takođe da se obiđe Manastir Ostrog *** Ideja o ovakvom proputovanju proistekla čitajući na forumu BJB o prethodnim Putopisima video slične rute, mesta koje su kolege obilazili. Svakako će mi značajno biti od Vas kolega koji ste prethodnih godina išli ovim deonicama, da mi skrenete pažnju tipa , gde je dobra klopa, odmor, šta posetiti, ako sam nešto izostavio, bio bih i više nego zahvalan. , Takođe kome je interesantno, može se pridružiti, jer u društvu je svakako bolje. Da napomenem da od polaska do Trebinja, dakle prvi dan za sada učestvuju 4 bajkera (3 moja drugara i Ja) da li će tako ostati do kraja videćemo. Pozdrav i puno sigurnih km Vam želim u ovoj sezoni! Darko, gde vam je mesto okupljanja u Cacku? Razmisljam da vam se prikljucim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1774 Napisano Maj 31, 2019 Drug član, 621 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Može, može, Uglavnom EKO Pumpa preko puta Merkatora - RODA Centra, imaće i nekih sa strane, pa je tu najbolje Uglavnom moj br. 064/927 21 27 javni se pa se dogovaramo do četvrtka za detalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...