drmilan_ 5459 Napisano Maj 21, 2019 Drug član, 2493 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Juce 20.05 oko 14h kod mene u kraju pijana budala iz sporedne ulice izadje na glavni put bez stajanja a kolega sa devojkom na GSX-u direkt u njega. Decko inace jurca motorom do blokade al navodno je sad isao "polako". Kako god oduzeta mu je prednost. Njemu nista a po devojku je dosla hitna momentalno, navodno je slomila nesto, nisam jos upucen sta. Kaze mi drugar da je matori naduvao 4 promila, malo nema logike da je ziv sa toliko promila al u svakom slucaju pijana budala! Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10489 Napisano Maj 21, 2019 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Haos... nadam se da je devojka ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Maj 23, 2019 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio kod Robike i vidim motor slupan u dvoristu... Ne znam ni ko ni od kada ga vozi. Mislim da ga je Sebo, ciji je bio gsx, prodao pre oko godinu dana... Robika mi kaze da je taj u kolima bio pijan ko majka, promile nije spominjao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 23, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Iako kažu da je 4 promila maltene " smrtonosna količina " , lično sam bio prisutan ( zaustavili me radi kontrole ) , kad su zaustavili jednog čoveka koji je takođe naduvao četri promila ( možda i malo više ) . Što je najzanimljivije, hodao je sasvim normalno, nije se teturao, padao , zanosio - baš ništa. Kad ga je policajac odveo u kola, ovaj drugi što je mene kontrolisao nam je rekao ( bilo je tu još zaustavljenih ljudi ) - da ga zna i da mu to nije prvi put i da taj bez alkohola nemože. Radilo se o gazdi jedne poznate kafane u to vreme ( pre dvadesetak godina ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Maj 23, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Trening bajo moj, trening! Nadam se da je cura OK! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 227 Napisano Maj 23, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo da su zivi i zdravi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5459 Napisano Maj 23, 2019 Drug član, 2493 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio kod Robike i vidim motor slupan u dvoristu... Ne znam ni ko ni od kada ga vozi. Mislim da ga je Sebo, ciji je bio gsx, prodao pre oko godinu dana... Robika mi kaze da je taj u kolima bio pijan ko majka, promile nije spominjao.Vozi ga Csaba Csordas, Sebikin drug, njemu je prodao. Decko ne moze da stane na levu nogu na stakama je a curi su operisali kuk i ima strogo mirovanje 6 nedelja i nakon toga mora na rehabilitacije!Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Maj 23, 2019 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, drmilan_ said: Vozi ga Csaba Csordas, Sebikin drug, njemu je prodao. Decko ne moze da stane na levu nogu na stakama je a curi su operisali kuk i ima strogo mirovanje 6 nedelja i nakon toga mora na rehabilitacije! Sent from my iPad using Tapatalk Uzas, mislim zbog devojke, stvarno katastrofa. On, pa hajde, nije da to ikom treba da se desi, moglo je i gore ali hvala Bogu pa nije. Dobro je dok je na stakama. Ali sa kukom stvarno nije zezanje, nece ona biti vise mirna, ta rehabilitacija nije reinkarnacija i samo se gleda da se oporavi u nekom vremenskom intervalu koliko moze a posle toga sta bude... Sad mi na pamet palo, jos kuk na zeni, ne znam sta ce biti kad bude trebala da se porodi, mozda i podnese to jer zene kad se poradjaju onda kukovi svasta pretrpe ali sta ako to i ne bude slucaj...? Ja kad sam imao udes, to je bio otvoren prelom levog skocnog zgloba, mesec dana ne pokretan bio... I ziv se covek na sve navikne, jeste da ni danas nisam kako treba ali najbitnije je da hodam a mogu i da menjam brzine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5459 Napisano Maj 23, 2019 Drug član, 2493 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Uzas, mislim zbog devojke, stvarno katastrofa. On, pa hajde, nije da to ikom treba da se desi, moglo je i gore ali hvala Bogu pa nije. Dobro je dok je na stakama. Ali sa kukom stvarno nije zezanje, nece ona biti vise mirna, ta rehabilitacija nije reinkarnacija i samo se gleda da se oporavi u nekom vremenskom intervalu koliko moze a posle toga sta bude... Sad mi na pamet palo, jos kuk na zeni, ne znam sta ce biti kad bude trebala da se porodi, mozda i podnese to jer zene kad se poradjaju onda kukovi svasta pretrpe ali sta ako to i ne bude slucaj...? Ja kad sam imao udes, to je bio otvoren prelom levog skocnog zgloba, mesec dana ne pokretan bio... I ziv se covek na sve navikne, jeste da ni danas nisam kako treba ali najbitnije je da hodam a mogu i da menjam brzine... Ja sam padom sa bicikle bio na stakama mesec dana, posle sam padom sa bicikle izbio 6 zuba sa delok vilice i donju usnu pocepao na pola 4cm.. inace sam se profesionalno bavio biciklizmom Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Maj 23, 2019 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, drmilan_ said: Ja sam padom sa bicikle bio na stakama mesec dana, posle sam padom sa bicikle izbio 6 zuba sa delok vilice i donju usnu pocepao na pola 4cm.. inace sam se profesionalno bavio biciklizmom Sent from my iPad using Tapatalk Ja sam se pi*darijama bavio profesionalno, svasta sam preziveo, i cini mi se da mi jos nije dosta... Ali necu sad o tome. Sve kasnije lezem a ranije ustajem, uskoro cu samog sebe sresti u hodniku. Glej koliko je sati a ja cim svane za Banja Luku na moto susret... Laku noc svima koji slave... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...