C.h.a.r.u.g.a 64 Napisano Maj 19, 2019 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA FZ-1 2013 Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/wrr5JAjDuyU 11 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Maj 19, 2019 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstore!!!Bravo bravo! Ps.... Al deo sa pocetka klipa gde se cuje kako palis pljugu..... Umirao sam od smehaSent from my VTR-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12852 Napisano Maj 21, 2019 Drug član, 1338 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,rastuzi me kraj jbg. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Maj 21, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Po zavrsetku klipa u potpunoj tisini palim cigaretu za cigaretom... Malo je reci svaka cast za hrabrost i snagu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6227 Napisano Maj 21, 2019 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čaruga je legenda... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Maj 21, 2019 (promenjeno) Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan da, legenda se vratila i moram reci da mi se sviđa ovaj nacin prezentacije putovanja. ne umaram se citanjem ili stalnim skrolanjem teksta. vidim i da su godine ostavile trag, pitomiji motor, veci opseg struka, koja borica na licu, veci pogled u daljine .... svaka cast, ja cu po starom nicknameu, Charuga. Promenio Maj 22, 2019 član mile fazer 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1682 Napisano Maj 21, 2019 Drug član, 1350 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Pustih suzu na kraju .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 411 Napisano Maj 21, 2019 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1231 Napisano Maj 21, 2019 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwgs 58 Napisano Maj 21, 2019 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NG Motocikl: bmw r1200gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 243 Napisano Maj 21, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Fantazija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Maj 21, 2019 Drug član, 2109 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 374 Napisano Maj 21, 2019 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan hvala ! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
C.h.a.r.u.g.a 64 Napisano Maj 22, 2019 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA FZ-1 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost morao sam proci mnogo kilometara sa saznanjem da mi je umrla majka...nemogu zaista nikako opisati taj povratak..... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Maj 22, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj ni da pokusavas da objasnis. Taj bol u grudima i osecaj praznine kad ostanemo bez nekog jako dragog nista ne moze da opise. Junacki si ti to izgurao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8247 Napisano Maj 22, 2019 Drug član, 1731 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za putopis, Čaruga, vidi se veliko iskustvo i šmekerski stav. Kapa dole i Marokancu, lepo je imati takvog prijatelja... A posebno bih ti se zahvalio za to što si podelio sa svima nama jedan od najtežih trenutaka u svom životu - gubitak bliskog bića, na tako duboko-iskren način. Bio sam pre četiri godine u istoj situaciji, doduše ne na putu nego kod kuće, izgubivši oba roditelja u dva meseca tako da znam kako u tim trenucima vrišti praznina u duši. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Maj 22, 2019 Drug član, 2109 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ja odgledao jos jednom. Morao sam. Ne mogu da se otmem utisku kako se ispunjava zelja da dva drugara jezde zajedno. Jeste tesko ali ipak zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 177 Napisano Maj 24, 2019 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Čaruga, hvala za divani krajnje emotivan putopis. Nedostaješ na BJB forumu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 116 Napisano Maj 24, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!Послато са SM-A750FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Maj 24, 2019 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Maj 24, 2019 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican i emotivan putopis.Glas kao u TV naratora, podseca na najbolje televizijske putopisne emisije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 738 Napisano Maj 25, 2019 Drug član, 1132 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Meni se klip mnogo svideo, kao i mesta na kojima si bio. Za nemili dogadjaj-sta ces sudbina, glavu gore i vozi dalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AMomcil 641 Napisano Maj 29, 2019 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Oslo, Norveška Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće zbog majke! Meni se nešto slično desilo pre nekoliko godina i dobro razumem tvoj bol. Ja sam u Norveškoj još od 2000-e, majka je živela u Beogradu. Imala je komplikacije posle operacije žuči i ostala je u bolnici. Jedno veče me je brat zvao i rekao da bih trebao hitno da dođem. Seo sam na motor i sjurio se kroz pola Evrope. Stigao sam do Slovačke, gde sam pod ogromnim stresom imao nesreću u planinama. Trebala su mi dva dana da raznim autobusima stignem do Beograda, gde sam saznao da mi je majka preminula onog jutra kada sam krenuo na put. Nisu mi rekli da me to ne optereti, ali je ispalo suprotno. Stigao sam taman na sahranu, zauvek žaleći što nisam bio pred nje. Jako lep putopis! Izuzetna je hrabrost potrebna posle onakve nesreće sesti i sam poći na toliki put. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
C.h.a.r.u.g.a 64 Napisano Decembar 14, 2019 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA FZ-1 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Marocco Beograd OK.RU Marocco Beograd 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 301 Napisano Februar 12, 2020 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Pogledao sa uzivanjem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...