IXIDreamerIXI 5 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima! ljudi stvarno mi je potrebna pomoc vec neko vreme vrtim oglase sto srpske sto strane u potrazi za motorom koji da kupim!!! nisam nesto iskusan sa motorima vozio sam skutere do sad i pre dve godine sam prestao. motore volim od uvek ali nisam imao priliku da udjem dublje u to. E sad sam definitivno resio da kupim motor i imam nekih 2500e na raspolaganju ali nemam pojma sta bi bilo najboje da izaberem za pocetak !? visok sam 187cm i imam 85-86 kg. uglavnom sam gledao nesto od 500cc do 750cc , naked ili R verziju (honda, dukati, yamaha, kawasaki, suzuki) ali iskreno sto vise gledam to manje znam tako da mi je stvarno potrebno par saveta ! HVALA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12693 Napisano Maj 17, 2019 Ne silazi, 7361 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bandit 600, XJ600, ER5, CB500 prve tri godine posle biraj šta hoćeš. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 17, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan versys 650,verovatno može da se nadje po toj ceni a kudikamo je moderniji i konstrukcijski i po izgledu od ovih gore pomenutih i mnogo je višlji od njih i jako se lako vozi.Kad sam se zamenuo sa drugarom da se provozamo moj versis, a njegov bandit 2008 , mislio sam da sam seo na frižider. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16793 Napisano Maj 17, 2019 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nikad sedeo na frizideru i ne mogu da komentarisem. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IXIDreamerIXI 5 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo da kazem jos jedan detalj nisam klinac imam skoro 40god i veoma veliko iskustvo u saobracaju sto sa automobilom sto sa kamionima po srbiji i evropi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IXIDreamerIXI 5 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan sasa bas sam danas naleteo na taj model i iskreno smatram da si upravu zbog moje visine da ne bude da kupim nesto a da bude kao piletu s...! iskreno to me najvise i plasi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IXIDreamerIXI 5 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan er5 i bandit su bas jedni od modela koje sam posmatrao iskreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IXIDreamerIXI 5 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IXIDreamerIXI 5 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovaj dukati mi se isto mnogo svidja ali plasim se da mi ne bude mali a i ne znam nista bas o njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1951 Napisano Maj 17, 2019 Drug član, 1124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Fazer 600 ;-)Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IXIDreamerIXI 5 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako mi verujes upravo gledam nesto slicno Honda CBF 600 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CBF 600, 2004. godište, Touring, vozilo prešlo 45000 km, Vršac. Cena 2.290 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IXIDreamerIXI 5 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Fazer 600 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha Fazer 600, 2003. godište, Touring, vozilo prešlo 34000 km, Niš. Cena 2.600 € - Motori - Polovni Automobili ali iskreno lepsa mi je yamaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miha_gs1200adventure 21 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 85 postova Lokacija: zagreb Motocikl: gs 1200 adventure Prijavi odgovor kao problematičan po meni yamaha xt 660r,imao sam je 10godina prešao 50000 km bez ikavog kvara. taman je za tvoju visinu. mana joj je jedino šta nije baš za duga putovanja zbog vibracija,jedan cilindar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Maj 17, 2019 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Sa tom visinom imas na svakom"R"u da izgledas smesno. Suzuki Strom 650, Honda Transalp 650, ili Honda Afrika 650. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IXIDreamerIXI 5 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa iskreno nisam planirao da idem sad na nesto duza putovanja dok malo ne uhvatim rutinu sa motorom vise mi je potrebna za po gradu i eventualno nekoj okolini do 200-300 km. bas cu da bacim pogled ali iskren da budem najvise mi se svidela ova fazer 600 do sad moracu da probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IXIDreamerIXI 5 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan joj znam Dragane to me i nervira iskreno a zelja mi je oduvek bila cbr1000rr od kad sam je video prvi put a takodje i yamaha R1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano Maj 17, 2019 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Za po gradu naked motori su zakon. R su za stazu, ne za grad. Na naked sediš pravo ko gospodin. Fazer, Hornet i slični isto dolaze u obzir. Pogledaj i gsr 600 suzuki. Odličan motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IXIDreamerIXI 5 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan da taj suzuki sam bas gledao pre par dana svidja mi se kako izgleda iskreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16793 Napisano Maj 17, 2019 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan uglavnom sam gledao nesto od 500cc do 750cc , naked ili R verziju (honda, dukati, yamaha, kawasaki, suzuki) Honda cbr600f4 , F4i. Honda hornet 600. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IXIDreamerIXI 5 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa da sve to sam gledao ali sam neodlucan ....iskreno ja sam fan Honde oduvek i bio jos od Mick Doohan ali takodje volim i yamahu mada za mene je honda uvek prva tako da sve sam to gledao ali iskreno moje pitanje je bilo sta bi za mene bilo najpametnije da kupim s obzirom da sam duduk za motore u smislu iskustva sa voznjom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Maj 17, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan VFR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IXIDreamerIXI 5 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan E to nisam gledao ;/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IXIDreamerIXI 5 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan extra je iskreno samo morao bih da se strpim jos jedno mesec -dva da bih kupio tako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djolee011 12 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Quannon Prijavi odgovor kao problematičan Moje neko misljenje da ti ne bude R prejak..bolje neka F verzija/naked tipa katana/hornet/bandit/er6f/gs500f tako nesto..polako dok uhvatis rutinu i tehniku voznje, motora je kolko hoces, a zivot jedan Retko ko moze da uzme eRa i da vozi normalno na pocetku, a er ne prasta bas toliko greske. Pogotovo po gradu jer haos, a ubrazava kao nevreme. Ja ih volim ali polako sve u svoje vreme, neko moje misljenje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Maj 17, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Za tvoju figuru, iskustvo, godine i za toliko para - Transalp ili Afrika. Nista drugo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...