prezime ime 249 Napisano Maj 14, 2019 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cao narode Zovem se Vladimir, imam 34 godine i iz Beograda sam. Pasivno pratim ovaj forum vec nekoliko godina i iskren da budem uzivam u znanju koje delite i avanturama koje se dogadjaju na dva tocka. Od pre nekoliko dana sam i ja ponosni vlasnik jedne lepe masine, aprilia atlantic 500, pa rekoh da je vreme da iz pasivnog posmatraca postanem i aktivni ucesnik ove cool price. Verujem da se vidimo uskoro na nekoj od voznji. Pozdrav za sve 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8373 Napisano Maj 14, 2019 Solo Rider, 3206 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao. Srećno sa AA i ja sam se sit navozao sa njom,pa mi i sad ponekad nedostaje Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока Baci i neku sličicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prezime ime 249 Napisano Maj 14, 2019 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti :) Evo i nekih fotki .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8373 Napisano Maj 14, 2019 Solo Rider, 3206 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Jao......k'o lutka. Sline mi krenule. Aj nek' je sa srećomПослато са LG-H870 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8373 Napisano Maj 14, 2019 Solo Rider, 3206 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5682 Napisano Maj 14, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1752 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama dosao i nek ti je sa srecom, da te sluzi u najmanju ruku ko i ovu dvojicu pre tebe. Nikvuksu iz Cacka i mog druga Nemanju iz Panceva, koji izdade skuterase i predje na lanac nicim izazvan. Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8373 Napisano Maj 14, 2019 Solo Rider, 3206 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama dosao i nek ti je sa srecom, da te sluzi u najmanju ruku ko i ovu dvojicu pre tebe. Nikvuksu iz Cacka i mog druga Nemanju iz Panceva, koji izdade skuterase i predje na lanac nicim izazvan. Послато са HTC One A9s уз помоћ ТапатокаI ja moju dadoh u zamenu za jednog fantastičnog bandita, ali imam žal i dan danas. Nagovarao ženu da polaže za A ne bi li imao alibi za jedan skuter......nije se upecala. Razmišljam da nadjem drugu ženuПослато са LG-H870 уз помоћ Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prezime ime 249 Napisano Maj 14, 2019 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala dobri ljudi Ja cu da se potrudim sta je do mene, a to je da se na vreme druzi sa Daretom. Ostalo ce vec verujem on da zna sta i kako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...