Bigor 7717 Napisano Maj 13, 2019 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Poenta price da je kolega pripomogao da ne odnesu vozilo i to je bar po meni ok, a ne o kolegi koji je parkirao na trotoar sto takodje ne podrzavam ali mozda je morao jer je na mjestu rezervisanom za djecu i trudnice parkiran dostavni kombi ili par skupocijenih vozila, pa ga i ne osudjujem.Da ne sirimo pricu, bravo za svakog prijatelja na putuПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11264 Napisano Maj 13, 2019 Ne silazi, 2285 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan E sad imam 2 pitanja : dali je kaznjivo ako neki vozac ablenduje ostalima da recimo ceka radar?Bilo je slucajeva da su zaustavljani takvi javljaci vozaci drugo ako je prvo tacno ,onda vozac beverlyja je javljac i sprecava kaznjavanje prekrsioca?Dali je tako? I ja ablendujem kad vidim radar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10038 Napisano Maj 13, 2019 Drug član, 1045 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan I ja...i ubedjen sam da se pomenuta radnja ne pominje u ZOBS-u.Možda i grešim ali neka policajac proba na sudu dokazati da sam upozoravao na radar a ne pozdravljao kolegu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Maj 13, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Vodi se kao ometanje službenog lica u obavljanju dužnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Maj 13, 2019 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Još koju rečenicu i odjavljem se, uz izvinjenje što sam pogrešio temu. Ovde je poenta u pohvali kolege. OK, pohvaljen je. Ali kolega na beverliju nije postupio pravedno. Kao ni kolega koji je nepropisno parkirao auto. Po meni samo je problem u etičkom pristupu, a samo naslov bi sve promenio:Napravio sam prekršaj, kolega me spasao da ne platim kaznu! I sve bi, bar, izgledalo bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Maj 13, 2019 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ala natovariste coveka sto je jednom nepravilno parkirao kao da SVI vi koje se se brecnuli UVEK parkirate pravilno i propisno... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Maj 13, 2019 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi sebi dozvolio da komentarišem nešto što i ja radim. Takvo licemerstvo mi je prosto nedopustivo. Nadam se i ostalim kolegama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Maj 13, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ja uvek ablendujem kad vidim radar. Pogotovo kad vidim jugića, žao mi da popije kaznu Kažu da oni koji ne ablenduju, da su to oni koji su rukom krili pisani zadatak kad su bili mali 1 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14880 Napisano Maj 13, 2019 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Moguce je, pored skole, jedino sto ista mora biti na periferiji i nizbrdici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Maj 13, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan “Najmogućnije “ je da popije kaznu za sporu vožnju tj usporavanje saobraćaja. Tad mu ablendujem da ga nagazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11264 Napisano Maj 13, 2019 Ne silazi, 2285 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ma yugicu i ostalim jeftinim autima uvek javim za radar,ali Bog da mi oprosti kad vidim zatamljeni jeep ,bmw ili audi skoro nikad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Maj 13, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Znači ti si taj što mi nije ablendovao onomad pa naleteh na radar i dadoh crvenu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Maj 13, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, ubuduće kupuj isključivo džipove veselih boja, roze, nebo plavo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Maj 14, 2019 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, gox je napisao: dadoh crvenu Samo jednu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Maj 14, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Samo jednu, oskudacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10038 Napisano Maj 14, 2019 Drug član, 1045 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Singularitet said: Vodi se kao ometanje službenog lica u obavljanju dužnosti. Ne vidim kako ga to ometaš i gotovo sam siguran da to na sudu ne prolazi,u stvari to ni do suda ne dolazi.Može on pokušati da ti na to uzme pare ali u glavnom ako se oseti ugroženim pre će ti nešto drugo tražiti kao nedostatak da te kazni nego ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Maj 18, 2019 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan On 14.5.2019. at 13:03, gox je napisao: Samo jednu, oskudacija Dobro nisi popio zbog jedne crvene i jos koju kaznu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Maj 18, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Nikola2607 je napisao: Dobro nisi popio zbog jedne crvene i jos koju kaznu Ma nisam dao, zezam se :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 18, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ablendovanje služi za upozoravanje na nešto. Samim ablendivanjem se ne ometa službeno lice u vršenju njegovog posla - osim ako ablenduješ u njega pa ga zaslepljuješ. A što je neko ablendovao, pa možda je video srnu koja se sprema da pretrči put, pa da upozori ovog što dolazi u susret da bude pažljiviji. Rešen problem . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 29 Napisano Maj 19, 2019 Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Srna? Obicno se ablenduje kada si kerove video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 19, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Zvanično " Srna " il već neka živuljka, a neko nek dokaže da nije bila pored puta ako može . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Maj 19, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Ti na reč da je bila srna, službeno lice na reč da srne nije bilo, sudija džabe podložio kotlić... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10038 Napisano Maj 19, 2019 Drug član, 1045 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu nikakvog slučaja i to ni ne dolazi do sudije. Kao što sam već napisao to nije nikakav prekršaj ali ako se policajac nadje povredjenim ili uvredjenim zaje*avaće te zbog toga za druge stvari.Sent from my LG-D855 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...