RatkoRajic 45 Napisano Maj 11, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ratko iz Beograda. Postao bajker pod stare dane. Trenutno na maxi skuteru piaggio x9 500 medjutim brzo sam shvatio da mi to ipak malo. Tako da je neki plan zamena za tdm 900 pa ako stogod cujete u tom pravcu setite me se. Da pozdravim sve i toliko od mene za sad. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6116 Napisano Maj 11, 2019 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Ratko! Videli smo se juče ispred moje garaže, nadam se da si razmotrio savete? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Maj 11, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eee hvala. Izvini ako sam te smorio. Kao sto se vidi iz prilozenog posta jesam hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeXter79 100 Napisano Maj 11, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650CS Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao i nek je sa srećomSent from my COL-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 804 Napisano Maj 11, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ratko. Kolega @Nenadbg88 prodaje TDM850 2001 i čini mi se kao sjajna ponuda koja se ne nalazi često. Pa eto pogledaj to ako ti je zanimljivo. Sve najbolje, uživaj u vožnji, pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Maj 11, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam vec al bi isao na 900 cisto sto planiram da se duze zadrzim na njemu. Ipak mislim da je prednost u direktnom ubrizgavanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Maj 11, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E i sta mislite sto se tice poredjenja tdm i fazer 1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1790 Napisano Maj 11, 2019 Drug član, 1355 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan E i sta mislite sto se tice poredjenja tdm i fazer 1000Nemaju veze osim sto su Yamahe.Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 29 Napisano Maj 12, 2019 Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Maj 25, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ghost Moto 4 Napisano Maj 28, 2019 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1300S, APRILIA RSV1000R, YAMAHA R1 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. Za početak nesto do 70 hp, maksimalna koncentracija i pamet u glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...