nesa490ks 1 Napisano Maj 10, 2019 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav narode, potrebna mi je pomoc. Vozim Suzuki Burgman 2006 AN400, i tokom voznje je poceo da gubi gas, ugasio se, ja stao sa strane, upalim ga ponovo, pokusam da mu dam gas, on nije hteo da primi i opet se ugasi. I sad samo vergla i nece vise ni da upali. Pomozite ako znate, hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Maj 10, 2019 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Svećica, spao kabel sa svecice, cdi itd... Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3075 Napisano Maj 10, 2019 8-bit, 1896 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nemaš goriva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16165 Napisano Maj 10, 2019 Integrisan, 9341 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Neso, procitaj pravila foruma, ispostuj..... da bi bio ispostovan. Pored toga, nisi trebao otvarati novu temu kad vec ista postoji za tvoj model, mozda i resenje nadjes, treba procitati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa490ks 1 Napisano Maj 10, 2019 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam, ali nigde nema ovaj problem kao sto se meni desilo. I hvala @-Viper- , spao je kabl sa svecice, hvala puno na pomoci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...