DejanMarinkovic 0 Napisano Maj 8, 2019 U prolazu, 2 postova Motocikl: Suzuki DR 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ima li neko ideju šta mi se dešava sa prednjom kočnicom. Evo kako se ponaša: Kada krenem sve je u redu, koči i pusti. Nakon 2, 3 minuta potpuno mi blokira točak. Ovo se desi vozio tih 2 minuta ili ne vozio (isteram motor i ostavim dok uzmem ranac itd). Nakon što se ovo desi obično ispustim malo ulje i od tog trenutka mogu da se vozim bez problema ceo dan. Sutradan se sve ponavlja isto. Ovako već radim duže vreme pa se pitam kako više da ga rešim. Vazduh sam ispuštao ali isto. Hvala na pomoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 8, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Treba servis kočnica da se uradi - sve rasturiti, očistiti, oprati, zameniti ako nešto ne valja . Jel ti se greje prednji disk ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10460 Napisano Maj 8, 2019 Hronični Motociklopata, 7312 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kocioni klipovi zaribali, gumice gotove.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DejanMarinkovic 0 Napisano Maj 9, 2019 U prolazu, 2 postova Motocikl: Suzuki DR 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ne greje disk kad oslobodim pritisak, ceo dan bude dobro do sledeći put. Kao servisirano prošle godine ali se problem odmah javio. Loš je to odrađeno izgleda. Zameniću to nekad ali mi nije jasno šta se tačno dešava u sistemu, što zablokira pa onda izdrži ceo dan. Hvala u svakom slučaju na savetima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Maj 9, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa verovatno klip ostane stegnut i kad pustis rucicu kocnice pa zato koci i kad ne treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...