sasa ns 1 3067 Napisano Februar 25, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovo sam spustio na 275 evra ,kaciga je najviše postojeće klase a cena jako dobra.Šara je za 2020 godinu.To je samo 2500 dinara iznad 30000 a kaciga 3 klase iznad ovih tvojih navedenih.,pritom ektra lagana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaD 58 Napisano Februar 25, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Problem je sto bih ja hteo da probam kacigu. Trenutno sam u inostranstvu a dolazim tek krajem marta u Srbiju. Ako ponuda bude bila aktuelna i tada bio bih i vise nego zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 25, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan najbolje je da probaš tamo gde si ,ako ima kaciga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1819 Napisano Februar 27, 2020 Lovely jubbly, 907 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da na nekoj akciji mozes da naletis na Shoei Qwest za te pare. To je OK kaciga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaD 58 Napisano Februar 28, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Cena nije bas fiksna uvek to moze ici gore. Trenutno sam pri odabiru opreme, ostalo mi je jos jakna i kaciga i onda balansiram izmedju ta dva. Zanima me sad poredjenje ta dva proizvodjaca, koji biste pre izabrali u slicnom cenovnom rangu. Gledam ako bih isao sa jos malo para opet se dvoumim izmedju AGV i Scorpion kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanS 377 Napisano Februar 28, 2020 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan Za te novce se moze na Louis-u naci i poneka exo 1200 i 1400, mislim da su one ipak malo bolje kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 439 Napisano Mart 6, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Caberg... Odlična za te pare... Dupla D kopca, pin lock, naocare... Imao sam AGV K-3 i prošlog leta sam uzeo ovakvu belu skroz... Za sada zadovoljan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...