Dzonivujic 0 Napisano Maj 6, 2019 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, zelim da kupim yamahu xt 660 x, ako neko zna da neko prodaje xt da me obavesti, , hvala vam unapred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Maj 6, 2019 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan I ja već neko vreme gledam da kupim xtx-a.Ima ih na oglasima a cene su van pameti 3500-4000 eura.Taj motor je nov koštao 6800 a posle 12-13 godina i nekoliko vlasnika toliko. Nisu mi jasni ti ljudi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonivujic 0 Napisano Maj 6, 2019 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni druze....gledao sam po inostranstvu, tek su tamo skupi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonivujic 0 Napisano Maj 6, 2019 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ali je i toliko star, ipak prelep motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Maj 6, 2019 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan U Italiji ih ima dosta (tamo su i pravljeni) i mogu se naći po normalnoj ceni 2200-2500 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojin125 7 Napisano Maj 8, 2019 U prolazu, 23 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Yamaha xt125x Prijavi odgovor kao problematičan I ja planiram da za nekih godinu dana sa xtx 125 predjem na 660, jer spada taman u A2 kategoriju, ali cene su uh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...