munjasever 96 Napisano Maj 3, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Kawasaki vn 900 Prijavi odgovor kao problematičan Poštovani prijatelji pozivamo Vas na X jubilarni moto susret u organizaciji MK Sinovi Severa, 14. 15. 16. juna u Bačkoj Topoli, na obali gradskog jezera. Obećavamo Vam mnogo dobrog druženja, kvalitetne muzike i odlične klope. Obezbeđen kamp sa tuševima. ULAZ BESPLATAN, piće po promotivnim cenama. COME IN PEACE OR STAY AT HOME Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Maj 20, 2019 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Joj jedva cekam skup pored vode , ekipa Mrak je tu u petak ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munjasever 96 Napisano Maj 20, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Kawasaki vn 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosli, vidimo se brzo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Maj 21, 2019 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan provereno- ubaciti u kalendar, lokacija 10+... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Maj 23, 2019 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan Neka se javi neko iz Subotice a da nije party-breaker pa da se vracam pre nego sto sunce zadje, kao sto je do sad bio slucaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10517 Napisano Maj 23, 2019 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec godinama party breaker, izlaz do 9, pranje zuba pa u krevet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Maj 23, 2019 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Biker-Boy said: Ja vec godinama party breaker, izlaz do 9, pranje zuba pa u krevet Iskreno, meni je to malo bezveze. I ja sam godinama takav i ako ni sam nisam mnogo godina ali dovoljno dugo sam na 2 tocka. I na zalost zbog toga jer se svi relativno brzo vrate kuci. Prosle godine nasao drugara koji je ostao duze i bilo je super ali sad on nasao devojku pa se retko javlja... A ja sam drustven, nikad mi dosta nije, volim dalje rute a ovo u komsiluku pa se vratim brze nego sto sam stigao, bezveze. Sve je jasno kad sam otisao na sever Poljske sa svojih 17 godina i na kinezu Sprint Pince 125, i vratio se... Eto toliko nisam normalan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munjasever 96 Napisano Maj 24, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Kawasaki vn 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo detalja od prosle godine... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Maj 24, 2019 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam sa kumom prosle godine i bilo je odlicno.Zaista smo se prijatno iznenadili dobrom i pre svega kulturnom organizacijom. Kum je umedjuvremenu prestao da pusi i pije pa ove godine dolazim sa zenom. Vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munjasever 96 Napisano Jun 12, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Kawasaki vn 900 Prijavi odgovor kao problematičan DRUGARI VIDIMO SE ZA VIKEND. DOBRODOSLI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Jun 14, 2019 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da cu doci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16904 Napisano Jun 14, 2019 Integrisan, 5008 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja se jos razmisljam da li cu sutra posle posla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10517 Napisano Jun 14, 2019 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ma zapali pre posla za svaki slucaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 14, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću verovatno obići skup, ali ovog puta na 4 točka i sa malcima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Jun 14, 2019 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim sa kolegom iz NS. Ima tamo skup oldtimer vozila koji cemo malo da pogledamo pa onda za BT... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munjasever 96 Napisano Jun 15, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Kawasaki vn 900 Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo Vaaaaaas... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Autan vam je najbolji prijatelj. 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7676 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, mile fazer said: Autan vam je najbolji prijatelj. Nestasica u apotekama, mozda neki narodni recept, neka trava i tako to Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Stizu suboticani za oko sat....Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Na vestima sam slušao da je prskanje odraslih jedinki komaraca iz vazduha u Bačkoj Topoli zakazano za danas, tako da možda neće biti problema sa tim napastima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16904 Napisano Jun 15, 2019 Integrisan, 5008 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ipak odustao, preumoran, treba mi odmor...jbg... neki drugi, treci put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10517 Napisano Jun 15, 2019 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ma će se odmaraš kad budeš u penziju bre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16904 Napisano Jun 15, 2019 Integrisan, 5008 postova Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, Biker-Boy said: Ma će se odmaraš kad budeš u penziju bre Tako nekako. Al mora biti inostrana za to, ovde samo mogu za lebac da imam u penziji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Jun 15, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Suboticani se malo okupili, i nista bez pasulja..Sent from my iPad using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...