Motorcyclist 16793 Napisano Maj 2, 2019 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bela traka koja se nalazi na prednjoj maski motora, isecena u neki oblik kao sto se vidi. Imam motor 12 godina, traka je tanka, nije pozutelja, oljustila se na suncu ili pranjem, stoji na mestu kao prvog dana. Uz to uvece kad se osvetli svetli. Koji je naziv ove trake, ima li je na KP i slicno da kupim, treba mi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21995 Napisano Maj 2, 2019 Integrisan, 9497 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim ima li reljef kao pcelinje sace ali evo na KP... Reflektujuca, katadiopter traka... U Kg je placam 160din/m. https://www.kupujemprodajem.com/search.php?action=list&data =1&data[ad_kind]=goods&data[order]=posted desc&submit[search]=Traži&dummy=name&data[keywords]=reflektujuca traka&return_url=TW9iaWxuaS10ZWxlZm9uaS0yMy1rYXRlZ29yaWphLmh0bQ%3D%3D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 2, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja tu traku koja reflektuje svetlo u beloj boji. Samo je potrebno iseći po šemi. Ako si u BGu možemo se dogovoriti pa da vidiš da li ti odgovara... Sent from my SM-J500FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16793 Napisano Maj 2, 2019 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, N.F.S. said: Previous Page Next Page Previous Page Next Page Ne vidim ima li reljef kao pcelinje sace ali evo na KP... Reflektujuca, katadiopter traka... U Kg je placam 160din/m. https://www.kupujemprodajem.com/search.php?action=list&data =1&data[ad_kind]=goods&data[order]=posted desc&submit[search]=Traži&dummy=name&data[keywords]=reflektujuca traka&return_url=TW9iaWxuaS10ZWxlZm9uaS0yMy1rYXRlZ29yaWphLmh0bQ%3D%3D Previous Page Next Page Previous Page Next Page Hvala drugar, pregledacu onda te oglase pa videti sta je najslicnije tome. Ne znam sta mislis za reljef , ali od gore je traka glatka skroz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16793 Napisano Maj 2, 2019 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Štef said: Imam ja tu traku koja reflektuje svetlo u beloj boji. Samo je potrebno iseći po šemi. Ako si u BGu možemo se dogovoriti pa da vidiš da li ti odgovarsa... Sent from my SM-J500FN using Tapatalk Hvala Stef ali nisam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 2, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan E ebga moja je reljefastaSent from my SM-J500FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16793 Napisano Maj 2, 2019 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ova je glat nema nikakvo sace, niti ove oznake za homologaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14412 Napisano Maj 2, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Trazi foliju-Oracal 5500 Oracal Polikarbonati doo - Novi Sad Нови Сад 21000 021 6302778 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...