Najzli 158 Napisano Maj 10, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Danas nešto surfujem i naletim na sajt sa koga mogu da se naruèuju delovi (negde u svetu) ali ono što je meni zanimljivo, a to su šeme delova... Èini mi se da bi moglo da bude korisno... http://www.bikebandit.com/partsbandit/OEM-Parts.asp najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Maj 10, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao na internet! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 10, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv sajt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9742 Napisano Maj 10, 2006 Drug član, 4434 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao na internet! :prayer: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
choke 0 Napisano Maj 10, 2006 U prolazu, 12 postova Lokacija: Ogulin-Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan ima još jedan dobar-www.mcmart.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Maj 10, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam juce gledao cenu za neki deo sto mi treba na tom sajtu ali kad sam video cenu ugasio sam browser. Odlicna su oba linka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 10, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tamo našao zadnji disk za mog KLR-a, cena 114USD, a ovde su mi tražili 250 EUR... Video sam da šalju preko UPS-a ili FedEx-a, pa sam im poslao mail da vidim da li šalju u SCG... Nikad se ne zna... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...