Boban EN 545 Napisano Maj 1, 2019 Pažljivo prati, 624 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kod ključ za Hondu. Ključ kupljen kao rezervni u međuvremenu pronađen originalni drugi pa se nikad nije narezao i ukodirao. Preko plaćen 30€. Motor za koji je kupljen prodat pa možda neko posluži. Na fotografiji se vidi kod čip. Cena 15€. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Maj 1, 2019 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Ja jesam zainteresivan ali koji je transponder u kljucu? zbog kodiranja? Ako pise nesto iščitaj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 576 Napisano Maj 1, 2019 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Ако колеги Милану не одговара,заинтересован сам ја... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Maj 2, 2019 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne budem nasao da mi ga neko iskodira, proslediću. kupio sam vec 5 kljuceva i dva transpondera koja ne mogu da iskopiram ako imas nekog ko moze da iskopira imam prazna dva 7936. Ustupam besplatno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Maj 2, 2019 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uspeo da napravim alat iliti zice i da iskodiram nove transpondere id46 (7936) na mom TA650. Evo gde sam opisao sta je bio problem i kako sam resio, a imas i linkove kako se pravi alat i kako izvodi kodiranje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 545 Napisano Maj 2, 2019 Pažljivo prati, 624 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan PCF7936AS S4509 44 Jako je sve sitno ja nisam mogao da pročitam. Pročitala mi ćerkica al to ipka treba uzeti sa malo rezerve ipak je jako sitno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Maj 5, 2019 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam trenutno razbucao agregat, cekam selektor i lezece lezajeve tako da cu probati ovo s transponderima tek sledeći mesec, “ako bog da”!!! hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Maj 5, 2019 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan On 5/2/2019 at 2:55 PM, Boban EN said: PCF7936AS S4509 44 Jako je sve sitno ja nisam mogao da pročitam. Pročitala mi ćerkica al to ipka treba uzeti sa malo rezerve ipak je jako sitno. Napisi broj telefona, sve bi brze islo, uzeo bih taj kljuc pa cu probati kasnije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...