Dragan3757 3 Napisano April 29, 2019 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan 01.05.2019 idem za Rijeku i Opatiju , ako neko ide u tom pravcu , voleo bi da mi se pridruzi . Ako neko ima neki predlog sta usput posetiti , bicu zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1816 Napisano April 30, 2019 abc, 906 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ima puno toga. Zavisi koliko dana ostaješ i šta te zanima. Sama Opatija i okolni gradići, recimo Volosko. Možeš obalom do Plomina i Labina i Rapca po prekrasnoj cesti uz more tzv. Plominka. Centralna Istra je priča za sebe (Motovun, Grožnjan). Možda ti neka web stranica pomogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 843 Napisano April 30, 2019 Zainteresovan, 545 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Spremi kišni kombinezon... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dbajagic 10 Napisano April 30, 2019 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha tenere xt660z Prijavi odgovor kao problematičan Javi utiske. Planiram za koji dan da obidljem Istru ako me vreme posluzi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan3757 3 Napisano Maj 4, 2019 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio u Opatiji , sve je lepo , jako su ljubazni, na ulici , u restoranima . Cene? uh kafa 23-30 kn , ta ista kafa u Puli 7-9 kn .... sve je skuplje i to drasticno u Opatiji ... Soba u privatnoj reziji , super ... kupatilo moderno , sporet , frizider , mikser , aparat za kafu , tv led veliki , posudje , case ... sve... Cena nocenja 84 eu ?!? Moj BMW me ostavio , odjednom , nece da upali , vergla , vergla i .. nista . Pomogli su mi mestani odvezli ga kombijem do mehanicara , nije uspeo da resi . Dosao mi prevoz iz Beograda , na prikolicu , posle samo 2dana u Opatiji , Kuci majstor otvorio rezervoar dao kontakt i samo bruji ... crkla pumpa goriva u rezervoaru , u BMW-u cena 58000 din , Opet cu ici kasnije u Istru , da nastavim gde sam stao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1816 Napisano Maj 4, 2019 abc, 906 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan E j... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...