Marek1987 805 Napisano April 26, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Većini već dobro poznata ruta. A kome nije, svaka preporuka. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2047 Napisano April 26, 2019 Drug član, 1139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Pivo ti ne treba!Ja obozavam da pijem pivo i pijem ne retko, ali kada sam na motoru, NIKAD! Ni kap!!!E sad, izvini sto kakim , ali ne treba ti da isposujes novinske clanke tamo gde im nije mesto!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 805 Napisano April 26, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Pivo ti ne treba!Ja obozavam da pijem pivo i pijem ne retko, ali kada sam na motoru, NIKAD! Ni kap!!!E sad, izvini sto kakim , ali ne treba ti da isposujes novinske clanke tamo gde im nije mesto!Sent from my iPhone using TapatalkUvazavamo savet. Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 805 Napisano April 26, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan U moju odbranu, 0,3 je u pitanju. Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2047 Napisano April 26, 2019 Drug član, 1139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan U moju odbranu, 0,3 je u pitanju. Sent from my SM-J530F using TapatalkNebitno.Po zakonu je 0.0Ja pijem, i ne retko sednem u auto posle 3-4, ali na motor NIKAD!Ovo ti je moj najdrugarskij savetSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 805 Napisano April 26, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Nebitno.Po zakonu je 0.0Ja pijem, i ne retko sednem u auto posle 3-4, ali na motor NIKAD!Ovo ti je moj najdrugarskij savetSent from my iPhone using TapatalkRazumem druze. Hvala.Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18082 Napisano April 26, 2019 Integrisan, 5352 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Proslo vreme 0.5 ...lepo vreme bese. Al vidim dosta njih na turama cirka pivo i dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 805 Napisano April 26, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Proslo vreme 0.5 ...lepo vreme bese. Al vidim dosta njih na turama cirka pivo i dalje... Kolega je zapravo potpuno u pravu. Vecini nas se verovatno cini da mozemo i da vladamo situacijom bilo da su kola ili motor u pitanju. Ali gde je jedno pivo, svi znamo da ce pre ili kasnije nekad biti dva. Gde je dva.. itd.. i samo je pitanje vremena kad ces se zajebati u tom proracunu.Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 804 Napisano April 27, 2019 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nebitno.Po zakonu je 0.0Ja pijem, i ne retko sednem u auto posle 3-4, ali na motor NIKAD!Ovo ti je moj najdrugarskij savetSent from my iPhone using TapatalkZnači, kad voziš auto posle 3-4 si trezan a kad voziš motor nisi?Moj drugarski savet je da ne voziš ni auto niti bilo šta drugo kad piješ. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano April 27, 2019 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, dragan_alumiroi said: Znači, kad voziš auto posle 3-4 si trezan a kad voziš motor nisi? Moj drugarski savet je da ne voziš ni auto niti bilo šta drugo kad piješ. Podrzavam Dragana i kazem ti nemoj da pijes alkohol ni kad ne vozis auto. Za opustanje potrazi drugi pol. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3103 Napisano April 27, 2019 8-bit, 1902 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, m.milivojevic je napisao: Ja pijem, i ne retko sednem u auto posle 3-4, ali na motor NIKAD! Posle 3-4 dobro i do kreveta ako stigneš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano April 27, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro de, shvatismo svi. Nema pića ako se posle toga planira voziti. Samo u krevet. A sad, sviđa mi se tura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2047 Napisano April 27, 2019 Drug član, 1139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Znači, kad voziš auto posle 3-4 si trezan a kad voziš motor nisi?Moj drugarski savet je da ne voziš ni auto niti bilo šta drugo kad piješ.Daleko od toga da jesam.Slazem se. Izbegavam, ali kao sto rekoh desava se. I to uglavnom 1-2km od kuce. Za sve dalje voznje pozovem safe drivera.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2047 Napisano April 27, 2019 Drug član, 1139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Tura je fantasticna!I ja planiram da je vozim za koji danSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18082 Napisano April 27, 2019 Integrisan, 5352 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Koju kamericu koristis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 805 Napisano April 27, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Motorcyclist said: Koju kamericu koristis? 6 black. A slike sam screenshot-ovao iz 1080p videa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18082 Napisano April 27, 2019 Integrisan, 5352 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Marek1987 said: 6 black. A slike sam screenshot-ovao iz 1080p videa. Tako i ja radim iste . Super su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 805 Napisano April 27, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Motorcyclist said: Tako i ja radim iste . Super su. Ekstra stvar. Izvučeš slike kakve hoćeš. Znaš šta me samo nervira, kad smo kod toga. Ponekad podignem video na youtube da lakše podelim sa društvom. Upload-ujem mp4 1080p 30 frejmova. Ali youtube em što mi obavezno smanji kvalitet videa em u toku trajanja snimka negde je boji kvalitet a negde lošiji. Naravno, podešena mi je rezolucija reprodukcije na 1080p. Do interneta nije sigurno, jer upalim nečiji tuđi video pa gledam u vrhunskom kvalitetu još veće rezolucije bez ikakvih smetnji i gubljenja kvaliteta slike. U čemu je stvar nisam pametan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10688 Napisano April 27, 2019 Hronični Motociklopata, 7410 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Super ruta, prolazio sam tamo pre nekoliko godina dok jos nije bila obnovljena tvrdjava, sad vidim da definitivno treba da repriziram voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2047 Napisano April 27, 2019 Drug član, 1139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Super ruta, prolazio sam tamo pre nekoliko godina dok jos nije bila obnovljena tvrdjava, sad vidim da definitivno treba da repriziram voznju Obavezno! I to skelom preko dunava do rama.Ja isao prosle god.Prelepi predeliSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1818 Napisano April 27, 2019 Drug član, 1365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno! I to skelom preko dunava do rama.Ja isao prosle god.Prelepi predeliSent from my iPhone using TapatalkDa skela je super priča, obavezno poraniti i pojesti riblju čorbu u kafani dok čekaš skelu da dođe!Sent from my SM-G900F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18082 Napisano April 27, 2019 Integrisan, 5352 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Marek1987 said: Ekstra stvar. Izvučeš slike kakve hoćeš. Znaš šta me samo nervira, kad smo kod toga. Ponekad podignem video na youtube da lakše podelim sa društvom. Upload-ujem mp4 1080p 30 frejmova. Ali youtube em što mi obavezno smanji kvalitet videa em u toku trajanja snimka negde je boji kvalitet a negde lošiji. Naravno, podešena mi je rezolucija reprodukcije na 1080p. Do interneta nije sigurno, jer upalim nečiji tuđi video pa gledam u vrhunskom kvalitetu još veće rezolucije bez ikakvih smetnji i gubljenja kvaliteta slike. U čemu je stvar nisam pametan... Youtube sjebe kvalitet u konverziji. Ali postoji caka kako da ti renderuje koristeci bolji VP9 codec umesto avc1. Ako te interesuje javi se u pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...