milanni 68 Napisano April 25, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan HITNO Motor u odlicnom stanju bez ulaganja Vlasnik Preso 46000 Prenos obavezan God 2006 Prodaja zbog odlaska iz moto sveta Tel 0600833950 Kog zanjima saljem detaljnije slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano April 25, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3500e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 25, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ti ovo zbog Nikole?Izvini sto pitam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano April 25, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22982 Napisano April 25, 2019 Integrisan, 9761 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Joooooj bre. Saucesce drug, tuga...Sent from my SM-J330FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukMar 464 Napisano April 26, 2019 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desilo Nidzi, jel ga isekao taj sa kolima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano April 26, 2019 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Sta se dogodilo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano April 26, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podigo motor na zadnji i udario u zadnji levi deo auto koji je naglo usporavao i hteo da skrene levo Danas je bila sahrana tugaaa U ako moze bez tih pitanja vise znam da bi svi hteli da znaju ali razumite Mog brata vise nema 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano April 26, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au brate Moje Saucesce... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukMar 464 Napisano April 26, 2019 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, ali mi krivo bas, kao i svima sto pitaju pretpostavljam. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano Jul 26, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da obnovimo malo oglas Nisam mogao a da ga ne provozam malo ne mogu ja bez motora Stoga sam zamenio sve sto je trebalo prednje i zadnje plocice , ulje bardal i filter ulja pre 300km prosle godine nov lanac i lancanici tako da motor nema bukvalno nista od ulaganja Sto se tice cene ostaje ista 3500e Odlicna ponuda da neko pazari odlican motor za male pare Ako je ovo mnogo onda ga necu ni prodavati sluzio me je pet god sluzice jos mnogo A moze i zamena za neki enduro da je u dobrom stanju u zameni 4000e 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano Jul 26, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano Avgust 22, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sa danasnje voznje neka slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5657 Napisano Avgust 26, 2019 Drug član, 1660 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo aktuelno i dalje ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano Avgust 27, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste naravno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 27, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Darko Mihajlovic je napisao: Jel ovo aktuelno i dalje ? vec dosadila 600.tica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5657 Napisano Avgust 27, 2019 Drug član, 1660 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ma gde dosadila , prodao sam je danas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...