nenadlaza 6 Napisano April 24, 2019 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan ttps://www.srbijadanas.com/vesti/hronika/jos-jedna-tragedija-u-srbiji-motociklista-21-poginuo-kod-kladova-2019-04-24- SUDAR KOD KLADOVA Motociklista poginuo u udesu WWW.BLIC.RS Motociklista Nikola N. (21) poginuo je u saobraćajnoj nesreći u mestu Manastirica, kod Kladova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano April 24, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sve deca u pm.nije ni poceo da zivi cccc Pokoj mu dusi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 970 Napisano April 24, 2019 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Otvorili ste dve teme.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djolee011 12 Napisano April 24, 2019 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Quannon Prijavi odgovor kao problematičan Gledam i ne verujem, znali smo se preko drustvenih mreza, ekstra momak uvek pomagao sta god da treba oko mehanike i u vezi auta i motora. Video sam objavu da je u kladovu i kad sam video vest nisam mogao da verujem mislio sam da je sala i onda zanemeo 20minuta. Cuvajte se braco k'o Boga vas molim, vozite pametno.. Dzoni pocivaj u miru.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...