Meteorolog 335 Napisano Jun 21, 2020 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan On 13.6.2020. at 0:29, feelgod je napisao: Imao sam ovakav motor sa strava opremom i jedva sam ga prodao. Jednostavno ljudi kazu da je bas ruzan, meni nije uopste samo mi u voznji nikako nisu heblovi legli. Za mene je korman korman :). Sa srecom prodaja i ako ne prodas nadzivece ti i unuke, ta uljara je sjajna stvar ja od nje ne odustajem Ma jasta, sta je tu je. Kao sto rekoh hleb ne trazi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Jul 2, 2020 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Samo da kazem da je promenjeno ulje i filter ulja (27.06), ponovo motul 5000 i man filter, jeste skuplji od hiflo filtera, ali da ne bih cekao na dostavu... I da, neverovatno mi je da je posle skoro 5000km, ulje skoro pa kao novo, tamno braonkasta boja, kao da nije ni bilo razbijeno i moglo je garant da tera jos... Pitanje za kociono ulje, dosadasnji motori su mi imali po jedan disk, a sada, da li na prednjem tocku kada budem ozracivao sistem, da odradim jednu po jednu kandzu ili moram obe istovremeno? Msm izguglacu svakako, nego hajd' da pitam prvo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Jul 8, 2020 Zainteresovan, 470 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Patike 46 broj... (R1150RT u pristizanju...) Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio danas. @Meteorolog: Hvala... Mislim da moze lock.... 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Jul 19, 2020 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan On 8.7.2020. at 22:49, N e g r o je napisao: Ja kupio danas. @Meteorolog: Hvala... Mislim da moze lock.... Jeste, sve je tako. Otisao je kod takodje velikog ljubitelja motociklizma. Dule je izuzetno zanimljiva licnost. Saga se zavrsila, idemo sada na maksi enduro klasu. Capo kao prvi favorit. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...