miki083 8 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan prodajem suzukija rf 600r(ja vlasnik), godina proizvodnje 1994 , 25 000km na satu pravih sa servisnom knjizicom i pecatima, nova zadnja guma uskoro i prednja ,lanac lancanici diskovi plocice skoro novi , redovno odrzavan, uradjen servis , svi filteri ,ulja, svecice(sve novo) ,takodje ima teflonska creva, motor je malo vozen , nikad nije ulazio u crveno niti presao 150, doboro je ocuvan izgleda kao iz salona, takodje je dobar polozaj vozaca za kormilom ( ne bole ruke , ledja itd)vredi videti... cena 3 000e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih telefon 064/ 120-5906 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan motor je registrovan do kraja godine , izvinjavam se zbog slika posto je slikano telefonom pa su malo losije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Jal to pise naopacke Suzuki na rezervoaru radi uroka ili se meni pricinjava? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma glupa kamera na telefonu, tako podesena da slika (a ne znam da vratim)inace sve pise normalno ,mozes se uveriti, sa motora nikad nije padano , prva boja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 8, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jal to pise naopacke Suzuki na rezervoaru radi uroka ili se meni pricinjava? Slika je očigledno rotirana za 180 stepeni. Ovo je u stvari desna strana motora, a ne leva. U svakom slučaju, ja znam motor i zaista mogu da potvrdim da je lepo očuvan. Miki, dođeš mi pivo za ovo svedočenje ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sarke 0 Napisano Maj 8, 2008 U prolazu, 20 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Motor je odlican,ja ga gledao.I meni dodjes pivo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Maj 8, 2008 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Opasan je! Da je jeftiniji odmah bi ga uzeo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Maj 8, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan da motor je odlican, ja ga nisam video, al ocu i ja pivo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 8, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan da motor je odlican, ja ga nisam video, al ocu i ja pivo. ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Maj 8, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan meni je ovo najlepsi R iz te generacije, bocni oklopi i skrge su fenomenalno oblikovani Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma meni se ne isplati da ga hvalite vise.....treba mi cisterna piva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 9, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo ce biti oglas: Menjam motor za cisternu piva I pohvaljujem motor takodje ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 9, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E, mnogo lep motor... (pijem Coca-Colu) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branichevac 4 Napisano Maj 9, 2008 U prolazu, 22 postova Lokacija: SV Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan jbt,e jesi lud kad ovo prodajes!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Maj 12, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan + nosac kofera dodajem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Maj 16, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa zar niko??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 16, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan pa zar niko??? Čekaj brate da se formira vlada, ovi izbori i trenutna nesigurnost utiču da ljudi manje kupuju, tj. kupuju samo osnovne namirnice. Ne zajebavam se, čim se formira vlada, kakva god bila, krenuće i biznis, pa i kupovina motora. Do tada, strpljenje ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branichevac 4 Napisano Maj 18, 2008 U prolazu, 22 postova Lokacija: SV Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan da motor je odlican, ja ga nisam video ja i vido i vozio (znaci, tanjir pecenja i par piva), fantazija ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Maj 21, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena za mereceds s600 2007 godiste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Maj 23, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan cena skocila 3001 e hahah Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Maj 27, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3002e... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Maj 31, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan e da...moze zamena za stranca r-a do 750 ccm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxi69 3 Napisano Jun 3, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan He he ja bas gledam odakle ti auspuh sa leve strane, to prvi put vidim kod RF-a, kad ono slika okrenuta skroz to je desna strana. Inace ovi motori su fantazija i ja ga vozim. Srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Jun 11, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan dal moguce da nikog ne interesuje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...