Crni_NS 71 Napisano April 19, 2019 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Trenutno sam u procesu kupovine motora pa mi za oko zapala apprilia pegaso 650. E sad ono sto me zanima najvise jeste koji model da uzmem, sa karburatorom ili ie (prednosti i mane po vasem misljenju)? Pretrazivao sam forum i procitao svasta, ali nekako nisam nasao konkretno odgovor na ovo pitanje. Ono sto me najvise zanima je potrosnja za koju neki kazu da ide i do 8l po gradu... Takodje mi nije jasno kako trosi toliko ako ima isti agregat kao f650gs (ne znam jel ovo tacno, citao sam na forumu) a za njega pricaju da trosi kao upaljac. Inace samo da napomenem da mi je ovo prvi motor (vozio sam do sada maxi skuter) i da sam visok 192cm zato mi je pegaso i zapao za oko, jer mi krakati i nemamo bas puno izbora... Motor mi treba za voznju po asfaltu. Nisam neki ljubitelj off road voznje, ali nikad se ne zna... Nisam bio ni ljubitelj motora, a sad balavim ko neki klinac kad vidim moj omiljeni versys... Ako imate neke predloge ili znate nekoga ko prodaje masinu u solidnom stanju, pisite slobodno. Mozda nije ovo dobro mesto da se to spomeme, ali u obzir dolazi i KLE ili nesto drugo sto se uklapa u budzet od 2k €. Inace probao sam transalp 2002 po meni odlican motor vozi se kao bajs (mada ovo bas i nije merodavno jer je to prvi sa menjacem koji sam u zivotu probao), ali sam nekako skucen na njemu. Takodje sam bio da pogledam i ktm 640 adventure, ali me je on nekako uplasio, ipak je prvi motor u pitanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1431 Napisano April 19, 2019 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Za preporuku pogledaj na Polovni automobili prodaje se moj bivsi motor Honda cb 750 Night hawk99 god.Motor sam prodao decku iz Smedereva i predao mu ga u top stanju nista nema da se pipa.On nije ni polozio vozackia kupio motor u medjuvremenu dobio bebu i odustao od motora .On nije presao ni 200 km od kad je kod njega .Motor ima Boban sediste Seba kres bar 2 vizira 3 kofera bez ikakvog ulaganja potrosnja 5 lit na 100 km do 100 km sa dvoje u gradu 6-6,5 l.Na motoru nema nikakavih ulaganja sto se tice mehanike .Pogledaj pa ako ti odgovara javi se za vise informacija. Pozdrav Bobbra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano April 19, 2019 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan I ja se slažem, Honda CB 750 je odličan model Pegasa 650. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano April 19, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, pronto je napisao: I ja se slažem, Honda CB 750 je odličan model Pegasa 650. To je taj sa karburatorima ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1431 Napisano April 19, 2019 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Da sa karburatorima ja ih sredio kod Joce ocisceni vakumirani nove plocice lanac dobar zamenjeni lezaji u volanu mehanicki besprekoran gume su bile ok kad sam ga prodao.Motor u odlicnom stanju sve redovno servisirano i odrzavano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni_NS 71 Napisano April 21, 2019 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru i na savetu, ali vise sam za neki enduro. Samo da se pohvalim, danas sam pazario F650 GS Dakar, trebalo bi sutra da stigne. Sad imam novi problem garaza i polaganje za A kategoriju, jer sam bio jako pametan, pa sam polozio za A2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 685 Napisano Januar 17, 2020 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da upadanjem u ovu temu neću suviše otići od naslova iste... Da li neko zna nešto o ovom konkretnom primerku iz oglasa? Aprilia Pegaso WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Aprilia Pegaso, 2006. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 44250 km, Beograd. Cena 2.500 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Januar 17, 2020 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da upadanjem u ovu temu neću suviše otići od naslova iste... Da li neko zna nešto o ovom konkretnom primerku iz oglasa? Aprilia Pegaso WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Aprilia Pegaso, 2006. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 44250 km, Beograd. Cena 2.500 € - Motori - Polovni Automobili Model strada sa minarelijevim agregatom ko u yamahi xt660x i r. Vidjao sam tu masinu na usću par puta al ne znam coeka. Pre bi uzeo bilo koji pegaso od 2006 zbog agregata nego one starije sa rotaksovom masinom. Enduro model ovog godista je trail. Strada je vise supermoto fazon ko yamaha xt660x Sent from my motorola one action using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasko123 11 Napisano Mart 14, 2021 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan koja je jos razlika izmedju trail/strada osim u bandasima i gumama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisJ 20 Napisano Mart 22, 2021 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki zr-7s (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Aprilu Pegaso 650 iz 1995 sa karburatorima. Uskoro ću je staviti na oglase pa ako budeš hteo mogu ti poslati slike. Inače, iz Novog Sada sam i ja pa je možeš uživo probati i videtiПослато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...