rogec 112 Napisano Maj 9, 2008 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bog da mu dušu prosti i široki mu putevi Gospodnji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 9, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jako zalosno. Moje saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Maj 9, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Brate mili, kakav je to mentalni sklop ljudi koji mogu da izvode takve manevre vozeci sestrica i cerku na zadnjem sedistu?!?? > Nemam reci... Strasno i zalosno.... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Maj 9, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan :'( ovo je mogao biti bilo ko od nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 9, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Džukela jedna bezobzirna, išla na svadbu da besni... Nemam reči... > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Maj 9, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan najezio sam se dok sam citao njegovu izjavu,uf mamu mu njegovu kako bi ga ja lincovao vezao bi ga za motor i vukao od podgorice do beograda p neka me kazne za to da bude primer svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Maj 9, 2008 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan uzas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 9, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Glupa volina, ubio je coveka! Saucesce porodici i prijateljima :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Maj 9, 2008 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Moje saučešće, kako je opisano nije ovo mogao izbeći, strašno. Čujem da u Norveškoj i na Islandu pijanom čoveku PRIJATELJI ne daju da vozi, a ako treba i nazovu policiju da ga zaustavi da nebi napravio neku glupost... Pričamo li o kulturi u saobraćaju??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Maj 9, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan moje saucesce porodici i prijateljima. Sto rece mrlja: Ovo je mogao biti bilo ko od nas. Koliko ste samo puta isto tako bezbrizno vozili u koloni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Maj 9, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka cerna zemlja ! http://www.kurir-info.co.yu/clanak/kurir-09-05-2008/poginuo-bajker moje saucesce porodici i prijateljima. Sto rece mrlja: Ovo je mogao biti bilo ko od nas. Koliko ste samo puta isto tako bezbrizno vozili u koloni? Istina je to ! Cuvajmo se , al mnogo bahatih kretena ima, tako da nemam pojma sta ciniti................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Maj 9, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Nemam reci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perica 1 Napisano Maj 9, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: k 1200 rs Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce porodici i prijateljima. Za Djurdjevdan sam isao u Knjazevac. Dva puta sam prosao na 10 cm od auta koji je preticao kamion. Boli njih k... sto ja ( ili bilo ko drugi na dva tocka) idem iz suprotnog pravca. Nisam mogao da verujem sta se dogadja. Ali ovo na Zlatiboru je katastrofa. Treba ga obesiti pored puta, da da drugima primer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Maj 9, 2008 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima. Ne mogu da verujem da se usudio jos da laze,kakva je to osoba >... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa bg 0 Napisano Maj 9, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja...saucesce porodici i prijateljima. Nemam komentara. Ova mi je vest teska, iako nisam poznavao momka, iz razloga sto sam na jucerasnji dan i ja imao tezak udes 2004. godine, kada je poginuo drug pored mene, a dvoje na zadnjem sedistu jedva prezivelo teske povrede. U nasem slucaju je kamion presao u nasu traku i udario nas u bok. Narocito me iritira izjava vozaca Passata o voznji na zadnjem tocku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Maj 9, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Brate mili, kakav je to mentalni sklop ljudi koji mogu da izvode takve manevre vozeci sestrica i cerku na zadnjem sedistu?!?? > Nemam reci... Tako nesto mi nikad nije bilo jasno...I nikad mi nece ni postati jasno! Neka mu je laka crna zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 104 Napisano Maj 9, 2008 Svrati ponekad, 17 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan nek pociva u miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Video sam u novinama i nisam mogao da verujem Moje saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Citam u press-u: vozac belog pasata, se izdvojio iz kolone u kojoj je bio, presao duplu punu liniju, da bi preticao kolonu !!!?, tom prilikom udario u motocikl Suzuki, koji je vozio Sasa Ruzic, koji je bio u svojo, srednjoj traci!!!! > usled zadobijenih povreda, ruzic je preminuo dna putu do bolnice. ostavio je za sobom trogodisnje dete... ne znam, ogorcen sam, iako sam daleko od te nezgode (a takvih ima svuda, na zalost), ali ovo je za smrtnu kaznu! da se nauce pameti! inace, ruzic je vozio kao poslednji u organizovanoj koloni motociklista, koji su krenuli za umag. par motociklista je malo zaostalo za vodecom grupom, jer su, navodi press, dolili gorivo na obliznjoj pumpi. kretali su se (njih 5-6) 70-80km/h... moje saucesce porodici preminulog, i poziv svim motociklistima: dajte da organizujemo neki protestni skup! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici. Nemam reci. Citam i ne mogu da verujem da neko preko pune duple pretice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Mlad covek..strasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano Maj 10, 2008 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je definitivno poslednji put da bilo šta pišem u ovoj rubrici , ne mogu više bre !!! Svakoga dana neko od nas izgubi život zbog neke budale koja misli da je Šumaher... Svakoga dana nova tema ... Nemam više snage da to čitam ! Nestajemo lagano ... Neka ti je laka zemlja brate ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Maj 11, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici. Mislim da bi bilo dobro da uvedu neku vrstu Dusanovog zakonika u saobracaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko plecas 0 Napisano Maj 11, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan saucesce porodici tuga :-[ :-[ :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...