Motorcyclist 18415 Napisano April 17, 2019 Integrisan, 5490 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Trazim neku moderniju rokericu, koznu, i interesuje me da li se isplati prepravljanje kozne jakne? Imam nekoga da mi to uradi, pa me interesuje koliko se dobro moze uraditi, da li vredi ili traziti odg broj ipak? U pitanju je vise sirina nego duzina, nekih mozda 2-4cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano April 17, 2019 Drug član, 2109 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Uzmes burgiju 10 ili 12 i probusis kasiku i za mesec dana jakna taman.Ja svakog proleca primenjujem taj recept.Sent from my SM-A530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18415 Napisano April 17, 2019 Integrisan, 5490 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo crno busenje kasike bokte , meni treba manji broj A ne mogu cekati 10god da mi se uspori metabolizam jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano April 17, 2019 Drug član, 2109 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Proseci pa ugradi lastiz.Sent from my SM-A530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18415 Napisano April 17, 2019 Integrisan, 5490 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljno pitam Bruno :D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 571 Napisano April 17, 2019 Zainteresovan, 626 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre nekoliko godina radio prepravku kožne jakne u Zemunu (Bežanijska ulica), u prodavnici jakni (kožnih) koja se nalazila sa leve strane (ulica je jednosmerna pa računam da dolazite u smeru saobraćaja ) u prvih 100-tinjak metara ulice. Sve ovo navodim jer ne znam da li radnja postoji još uvek... Prolazio jesam ali nisam obraćao pažnju na tu radnju. Čovek je bio super ljubazan i predložio kako da to uradi i ispalo je kao da je tako "fabrički". Ko ne zna nema šanse da zna da je rađena prepravka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18415 Napisano April 17, 2019 Integrisan, 5490 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam krojacicu u komsiluku, znam da radi sa kozom ali svakako cu je prvo pitati da li moze, kako bi ispalo i koliko bi kostalo da li mi se isplati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...