ralemaler 6 Napisano April 17, 2019 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Zovem se Radenko, iz Beograda sam, 26 god. Relativno sam nov u moto svetu. Vozikao sam svašta nešto, ali od skoro sam i vlasnik jedne prelepe Suzanice, iako sam još uvek bez dozvole ( završavam je u što kraćem roku ). Probao sam razne vrste motora, ali zaljubio se u R-a, jednostavno volim taj položaj i snagu prema kojoj imam veliko poštovanje. Evo i par slika moje lepotice, u pitanju je K8 750: ( zanemarite kacigu, kupljena je nova ) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2819 Napisano April 20, 2019 Drug član, 1324 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. Lep primerak. Što kriješ tablicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 399 Napisano April 20, 2019 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nek’ je sa srecom! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ralemaler 6 Napisano April 22, 2019 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala :) Većina slika je sa oglasa, koje je napravio bivši vlasnik. Ne bi ih ja krio :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2819 Napisano April 22, 2019 Drug član, 1324 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam mislio na smajlija koji krije registracioni broj, nego na to što je tablica sakrivena ispod repa. Kako god, mala šala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ralemaler 6 Napisano April 23, 2019 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tako je kupljen. Ne bi ja tu ništa dir` о Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano April 24, 2019 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Prelep motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano April 27, 2019 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Namunjena mašina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...