crw 0 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan planiram da uzmem neki top za moju cbr-ku do 350 evra, ocu da dobijem malo glasniji i ostriji zvuk..pa ako moze neki savet koji da uzmem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 8, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Miw.............................. Pitaj bludnog_sina...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 196 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1167 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan sto bi trosio pare kada mozes u adi da ti lik napravi od prohroma za 110e a od karbona za 130e niko nebi rekao da je to pravljeni top,a ako hoces bas kupovni uzmi sarka ili hurica to moses uzeti za te pare jako su dobri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pitam nesto, a kako on to pravi karbon, pre bih reko da je neka imitacija. Ne znam dal oni prave auspuhe samo da lici na auspuh ili nesto drugo. Auspuh mora da bude precizno proracunat i to rade timovi inzenjera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 196 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1167 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan pa treba da vidis i cujes i to nije ono jedan top koji pase na sve notore vec ih pravi po kobikazi i snazi covek se bas razume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan planiram da uzmem neki top za moju cbr-ku do 350 evra, ocu da dobijem malo glasniji i ostriji zvuk..pa ako moze neki savet koji da uzmem? KDM Motors, Leo Vince slip on ispod 300E, jedino sto ces da cekas od tri nedelje do mesec dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...