uff 13 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Rece mi kolega da je se u utorak oko 15.30h na izlazu iz surcina kod okretnice 601 vozac yamahe thunderace 1000 zakucao u autobus. Preminuo je u bolnici od povreda (polomljeno rebro probusilo jetru) :-[ Od opreme izgleda nije nista imao ??? Vidim nema nista na forumu niti u novinama o tome pa rekoh da postujem,mozda neko zna nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Dokle vishe > Neka mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 8, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Nezvanično, radi se o Marković Saši, rodj. 1982 god. iz Surčina. Nezgoda se desila blizu okretnice busa 601, kada je autobus, skretavši levo, presekao put Saši na motociklu, koji je išao pravo u suprotnom smeru. Motociklom je udario u prednji točak autobusa. Kao uzrok smrti pominje se i polomljena ključna kost koja je presekla aortu. Od opreme je, navodno, imao jaknu i rukavice . Iza sebe je ostavio ženu i dete od nepune 2 godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 8, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka crna zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Strasno je to sto se desilo. Moje saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan strasno zarmora svaki dan RIP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 8, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Strasnoooooo !!! :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka crna zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Zar opet ? Neka mu je laka crna zemlja, saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Maj 9, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan poznavao sam decka sad sam u novinama video umrlicu i nisam mogao da verujem. neka mu je laka crna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Maj 9, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan znaci tuga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 9, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici! :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1576 Napisano Maj 9, 2008 Drug član, 795 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan strasno kao klinci su ziveli u pecincima 3 brata najstariji je poginuo u saobracajnoj nesreci pre 15g Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Maj 9, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI SALE 36 Napisano Maj 11, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: bgd Motocikl: BMW 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ta prica o tri brata i o jednom poginulom u saobracajki nije tacna.Momak koji je nastradao mi je blizak prijatelj i radili smo zajedno.Ziveo je u Surcinu u blizini mesta gde je poginuo.Imao je starijeg brata i mladju sestru, a roditelji su mu pokojni.Bio je ozenjen i imao je cerkicu od 18 meseci.Nastradao je tako sto je motor udario u autobus, a on je skocio sa motora i pri padu slomio kljucnu kost i rebra.Koja su pri udaru isekla pluca i aortu, sto je i bio uzrok smrti.Sa njim na mestu nesrece je svo vreme bio brat cekajuci kola hitne pomoci pola sata.Jos pola sata im je trebalo da stignu u Urgentni centar.Tamo su ga dva puta reanimirali pre nego sto su ga odveli na operaciju zbog unutrasnjeg krvarenja.U toku operacije je preminuo.Sasa Markovic zvani Sale je rodjen 31.03.1982. godine, a preminuo je u 26. godini 06.05.2008.godine.Bila je cast poznavati ga, neka mu je vecna slava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko plecas 0 Napisano Maj 12, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan tuga neka mu je laka zemlja saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Maj 12, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan danas sam cuo za ovo Nemam rechi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deda Miloje 0 Napisano Maj 13, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je. Kojom brzinom je isao motorista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Maj 14, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moje iskreno saucesce porodici.. ne bi trebalo da je velika brzina jer je tu semafor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Užas jedan.iskreno saučešće porodici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Uh... iskreno saucesce porodici. :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI SALE 36 Napisano Maj 15, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: bgd Motocikl: BMW 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo Saletove slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maja 0 Napisano Maj 17, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam brat od pokojnog Sase i zelim da se zahvalim svim motristima ,a posebno Malom Saletu i BJBikers Moto zajednici , koji su ovom temom omogucili da moj brat zivi u moto svetu dokle god postoji ovaj forum. Jos jednom puno hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 18, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam brat od pokojnog Sase i zelim da se zahvalim svim motristima ,a posebno Malom Saletu i BJBikers Moto zajednici , koji su ovom temom omogucili da moj brat zivi u moto svetu dokle god postoji ovaj forum. Jos jednom puno hvala Zdravo Pedja...upoznali smo se u Shapcu i ovde,josh jednom, primi moje saucheshce. Jako sam potreshen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...