spoon 0 Napisano April 8, 2019 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: U planu,stari prodat Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je savet od nekog iskusnijeg . Kupujem skuter do 50kubika. Našao sam Pedu H2O 50, 2009 godište prešao 1600km,. E sad to bi trebao da bude skuter sa vodenim hlađenjem ,ima hladnjak ali je na vazdušno hlađenje. U čemu je tu caka i o čemu se radi? Skuter je impresivan sa svojih 5ks i lepom velikom karoserijom sa koferom i velikim vetrobranom. Čuo sam da teško pali i da nije baš nekog kvaliteta. Hvala unapred svima na savetima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 8, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan bog te mazo ovo je nova dimenzija marketinga ,,od kuće do crkve,, sve i da je istina efektno je 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spoon 0 Napisano April 8, 2019 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: U planu,stari prodat Prijavi odgovor kao problematičan ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 8, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan moguće je i to ,,crkva,, ja sam kupio skuter 50 ccm sa 200 km na satu od čoveka invalida koji je mislio da će ipak moći da vozi ali mu je to ipakbio problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spoon 0 Napisano April 9, 2019 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: U planu,stari prodat Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na nekonstruktivnom i nekorisnom postu. Tema je sasvim neka druga. Ko poznaje ovu vrstu skutera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...