termogedzo 57 Napisano Maj 15, 2008 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji mogucnost da moj drugar i njegova devojka krenu sa nama, na nekoj hondi Rebel 125, tako da cu i ja da pratim Lalajkov ritam u sporijoj grupi. Sto se prenocista tice, nabicemo se u sator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Maj 15, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan a ko ce sa nama???? Ici ce se od Bgd do kampa u dve grupe, a ja cu ici sa sporijom. Brzina do 80kmh. EDIT: koliko sam ja uspeo da izbrojim oko 30tak ljudi krecu iz BG-a mozda sam se zabrojao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Maj 15, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uf, do samog vikenda necu znati dal mogu da se izborim sa obavezama, al potrudicu se da budem na naznacenom mestu u subotu ujutro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Maj 15, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Kako sada stvari stoje izgleda da uprkos novom motoru necu moci da dodjem na ovu voznju :'( :'( ali mozda nekako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Maj 15, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Od kampa planiramo zajedno sa vama voznju do Kladova ,a u povratku idemo preko Miroc planine ,jer za tamo imamo iskusnog vodica, Smithers-a,kome je vec poznata ta deonica puta. Da se ja pitam,ja bih sve preko planine,nista asfalt ;D ;D ;D Bez sale sve koje interesuje nesto u vezi voznje preko Miroca (nadmorska visina oko 500m),mogu da pitaju bez ustezanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 15, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od kampa planiramo zajedno sa vama voznju do Kladova ,a u povratku idemo preko Miroc planine ,jer za tamo imamo iskusnog vodica, Smithers-a,kome je vec poznata ta deonica puta. Da se ja pitam,ja bih sve preko planine,nista asfalt ;D ;D ;D Bez sale sve koje interesuje nesto u vezi voznje preko Miroca (nadmorska visina oko 500m),mogu da pitaju bez ustezanja jel moze transalp ? jos bolje jel to makadam neki, kolski put ili blato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 15, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Preko Miroca sam sa drugarima,medju kojima je bio i Ribolovac prolazio prosle godine,istim putem kojim vi zelite da idete,sa nama je bio i Buca sa svojom Yamahom dragstar i prosao bez vecih problema,cisto da znate o kakvom se putu radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 15, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam danas i na žalost sve kućice su bile izdate. Da li neko zna da li ima neki motel u blizini gde bi se smestili ja i motor....ustvari može i trokrevetna soba...da mi žena ne zebe napolju Ako ti nesto znaci imas prenociste kod mene u Donjem Milanovcu,besplatno naravno ,nekih 40 km od Tome,063/7-817-817 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Maj 15, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Od kampa planiramo zajedno sa vama voznju do Kladova ,a u povratku idemo preko Miroc planine ,jer za tamo imamo iskusnog vodica, Smithers-a,kome je vec poznata ta deonica puta. Da se ja pitam,ja bih sve preko planine,nista asfalt ;D ;D ;D Bez sale sve koje interesuje nesto u vezi voznje preko Miroca (nadmorska visina oko 500m),mogu da pitaju bez ustezanja jel moze transalp ? jos bolje jel to makadam neki, kolski put ili blato Idu i Honde ali jedva ;D ;D ;D Sala, od D.Milanovca asfalt do izlaza iz sela ka Brzoj Palanci,odatle utaban makadam nekih 17 km. Ali to je najnezanimljiviji deo,alternativni putevi su zanimljiviji i nisu nesto zahtevni kad nema kise :D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=18507.0 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=18891.0 Preko Miroca sam sa drugarima,medju kojima je bio i Ribolovac prolazio prosle godine,istim putem kojim vi zelite da idete,sa nama je bio i Buca sa svojom Yamahom dragstar i prosao bez vecih problema,cisto da znate o kakvom se putu radi Pa da,"bivsi prijatelj" te vozio samo po laganim putevima ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Maj 15, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan ja nosim sator za 5 osoba a idem sam, ukoliko to odgovara nema nikakvih problema samo nabavi vrece za spavanje. i da mozda hrchem Zvao sam danas i na žalost sve kućice su bile izdate. Da li neko zna da li ima neki motel u blizini gde bi se smestili ja i motor....ustvari može i trokrevetna soba...da mi žena ne zebe napolju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 15, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja nosim sator za 5 osoba a idem sam, ukoliko to odgovara nema nikakvih problema samo nabavi vrece za spavanje. i da mozda hrchem Zvao sam danas i na žalost sve kućice su bile izdate. Da li neko zna da li ima neki motel u blizini gde bi se smestili ja i motor....ustvari može i trokrevetna soba...da mi žena ne zebe napolju ako NE budeš nosio tu mrcinu, kod mene u šatoru ima mesta za 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Maj 15, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan ma kakva mrcina spakujem ga u torbicu malenu a posle kao sport bili izspadne ovo: ja nosim sator za 5 osoba a idem sam, ukoliko to odgovara nema nikakvih problema samo nabavi vrece za spavanje. i da mozda hrchem Zvao sam danas i na žalost sve kućice su bile izdate. Da li neko zna da li ima neki motel u blizini gde bi se smestili ja i motor....ustvari može i trokrevetna soba...da mi žena ne zebe napolju ako NE budeš nosio tu mrcinu, kod mene u šatoru ima mesta za 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nervoznilik 0 Napisano Maj 15, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Backi Petrovac - (Novi Sad) Prijavi odgovor kao problematičan pustili me s posla ideeeeem ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Maj 15, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da cu moci samo prvi dan. Uvece radim. Ali eto za prvi dan cu se potruditi maksimalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 15, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da cu moci samo prvi dan. Uvece radim. Ali eto za prvi dan cu se potruditi maksimalno. To ce biti vrlo tesko. Zamisljeno je da se odmah po stizanju u kamp nesto pojede, postave satori i da se krene dalje prema Kladovu odakle povratak nece biti sigurno pre 20h. Onda vecera, picence... sta vec ide. Dok smo mi na voznji u kampu mozda nece biti mnogo ljudi. Sta ti planiras da radis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Maj 15, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Da se druzim sa tim sto ostanu. Videcu vec. Ide i Ra$a samnom. Dvojca smo jaci. Da li ti mene na fin nacin oces da odgovoris? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Maj 15, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u Toma-kampu u 13h, a posto mi jos nije stigo sator (porucen u LOUIS-u) moracu da se sa vama druzim samo u Subotu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Maj 15, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja na zalost ne idem Idem na 9 dana u svicu. Mozda doteram nesto hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 15, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam danas i na žalost sve kućice su bile izdate. Da li neko zna da li ima neki motel u blizini gde bi se smestili ja i motor....ustvari može i trokrevetna soba...da mi žena ne zebe napolju Ako ti nesto znaci imas prenociste kod mene u Donjem Milanovcu,besplatno naravno ,nekih 40 km od Tome,063/7-817-817 Čovek hvala na ponudi, kolega forumaš RadN je rezervisao kućicu ranije a kako su mu cimeri otkazali pojavila su se 2 kreveta viška, tako da smo problem smeštaja rešili. Crna Mrlja i Vladimir J. su se takođe javili sa svojim kombinacijama te im se ovom prilikom i zahvaljujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Maj 16, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan upisi bar jednog kochu. probacu da za ovu priliku rentiram nesto pa ako uspem onda ide i kochaMladji. ako ne uspem on ce ovaj put da preskoci (mlad je ima kad) a ja cu na njegovu ybr pa u tu grupu 125-tica p.s. meni je zena iz kladova pa ako je neko zainteresovan mogu u tazbini da obezebedim sobu (dva lezaja) za nocenje u kladovu. ja cu svakako tamo prespavati pa smo ujutro u nedelju u kampu na dorucku. dakle, ipak idemo obojica. ubrzao sam malo odluku o izboru i sinoc pazario transalpa od ghostrider323-a. http://www.bjbikers.com/smf/index.php?action=dlattach;topic=18301.0;attach=14557;image bicemo u "sporijoj" grupi. deonicu od pozarevca do kladova mogu da vozim kao misko - veznih ociju ;D pa ako treba neka pomoc oko toga bilo kome slobodno neka se javi. takodje, ponuda za nocenje (2 kreveta - naravno free of charge) i dalje stoji - pa ko se nije snasao neka se slobodno javi - jedino sto u tom slucaju na ustrb komfora mora da zrtvuje vecernje/nocno druzenje u kampu jer je kladovo - tomakamp udaljeno cca. 100km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa71 0 Napisano Maj 16, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: B.Kosa,BGD Prijavi odgovor kao problematičan @Lalajko Ja cu da krenem u subotu malo kasnije oko 10.30-11.00 jbg.posao pa te molim da mi ostavis neki kontakt telefon da se javim dok vas jurim.Isto tako moram da se vratim uvece pa ce Borko i ostala radnicka klasa imati drustvo.Koliko ima od Kladova do Beograda. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Maj 16, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skoro ubedjen da cu sutra uspeti da uletim u akciju, al i ja imam problem povratka koji cu verovatno usput morati da smislim. Jedna varijanta je da prespavam, pa da ranom zorom zapicim nazad, a druga da se vrnem nazad prvog dana sa nekom grupom... Ponecu vrecu za spavanje u svakom slucaju, pa cemo videti kako prilike (prazno mesto kod nekog u satoru, umor i sl.) odrede... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 16, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skoro ubedjen da cu sutra uspeti da uletim u akciju, al i ja imam problem povratka koji cu verovatno usput morati da smislim. Jedna varijanta je da prespavam, pa da ranom zorom zapicim nazad, a druga da se vrnem nazad prvog dana sa nekom grupom... Ponecu vrecu za spavanje u svakom slucaju, pa cemo videti kako prilike (prazno mesto kod nekog u satoru, umor i sl.) odrede... Komšija nemoj da nam miniraš akciju već pakuj vreću na motor, a za spavanje se uvek nađe neka varijanta...makar i kod nekih lokalnih cica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Maj 16, 2008 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dobar provod vam zelim! Vremenska prognoza obecava lepo vreme... Jedino moj novcanik prozivljava crne trenutke te ne idem sa vama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Maj 16, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Prilicno sam siguran da dolazim u subotu,uz povratak uvece oko 19-20h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...