Manću 0 Napisano April 4, 2019 U prolazu, 2 postova Lokacija: Vlaole bb,Majdanpek Motocikl: Yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Motor mi vibrira i siguran sam da je do kvačila e sad da li je to do lamela ili nešto treće narucicu lamele ali ako se nastavi problem moram da tražim dalje.Motor vibrira na višim obrtajima,u leru,i kad ga malo zaletim i pustim mu gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano April 4, 2019 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ako si siguran da je do kvacila, onda je korpa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1819 Napisano April 14, 2019 Drug član, 621 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan On 4.4.2019. at 14:54, Manću je napisao: Motor mi vibrira i siguran sam da je do kvačila e sad da li je to do lamela ili nešto treće narucicu lamele ali ako se nastavi problem moram da tražim dalje.Motor vibrira na višim obrtajima,u leru,i kad ga malo zaletim i pustim mu gas. A da oteraš u servis i uradiš dijagnostiku, ili si i sam Majstor, ne znam, si li ustanovio problem!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...