Makica 10 Napisano Maj 7, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nova,jos ima nalepnicu na viziru,unutrasnjost odlicna,mat crna,velicina L. Cena 90 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 7, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bogami lepo,stvarno lepo... :o al mene prvo ceka kupovina drugog motora,tako da sam sam sebe otpisao...srecno sa prodajom.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 21, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek aktuelno!!! Kaciga je odlicna!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 28, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je prodata!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...