Alekre 12514 Napisano Jun 19, 2019 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugo smo mi na forumu i ni u kom slučaju se ne možemo podvesti u sliku nekog društva. Činjenica je da Hrvatska ima mnogo više ispada i da su veće šanse da ćeš nagrabusiti kod njih nego oni kod nas. 4 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 19, 2019 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Alekre je napisao: Drugo smo mi na forumu i ni u kom slučaju se ne možemo podvesti u sliku nekog društva. Činjenica je da Hrvatska ima mnogo više ispada i da su veće šanse da ćeš nagrabusiti kod njih nego oni kod nas. A kako ćeš se, dobri moj Alekre, boriti protiv zla? Većim zlom? To ne biva. To je geometrijska progresija zla. Moraju se kreteni ogoleti, kao što to npr u Hrvatskoj Vedrana Rudan radi. Moraju imbecili shvatiti da su u manjini. Pa koliko god vremena i truda to zahtevalo. Ili ćemo izabrati i za našu decu sudbinu talaca mržnje? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12514 Napisano Jun 19, 2019 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Šumadinac said: A kako ćeš se, dobri moj Alekre, boriti protiv zla? Većim zlom? To ne biva. To je geometrijska progresija zla. Moraju se kreteni ogoleti, kao što to npr u Hrvatskoj Vedrana Rudan radi. Moraju imbecili shvatiti da su u manjini. Pa koliko god vremena i truda to zahtevalo. Ili ćemo izabrati i za našu decu sudbinu talaca mržnje? Državni interesi i samo vođenje države je drugačiji odnos koji na primer, imamo ti i ja ili sa drugarima koji žive u CRO. Tu nema vaspitanja, pravednosti, dobro se dobrim vraća i slično, tj. vrednosti kojima se ti ili ja vodimo. Istorija, ne tako davna govori kako su nastale države na Balkanu a posebno kako je nastala Albanija i CRO i kako grade nacionalni identitet.. Posledice su takve kakve jesu, dalekosežne. Opet, kažem, forumi nisu uzorak stava stanovištva već skup ljudi koji su, bar ja smatram, otvorenijeg stava, razumniji i fleksibilni. Nemojte da pomešate takve ljude i one koji još uvek žive ispred televizora i veruju više manjini na vlasti nego sebi i svojim osećanjima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Jun 19, 2019 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da pokušam ponovo. Možda uspem. Ovogodišnji utisak sa Jadranske. Neki će shvatiti, a drugi nikada. 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano Jun 19, 2019 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan hvala ! Ćale lep pozdrau 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1018 Napisano Jun 19, 2019 Zainteresovan, 307 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Ćale je napisao: Ajde da pokušam ponovo. Možda uspem. Ovogodišnji utisak sa Jadranske. Neki će shvatiti, a drugi nikada. Jbg stalno nesto moramo da pokusavamo. Uzgred pitanje za koje cenim da znas odgovor, neki prelaz CRO-SLO u pravcu Karlovca ? U poredjenju sa Breganom, dal je manja guzva ? Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaZemun 78 Napisano Jun 19, 2019 U prolazu, 86 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki bandit 650s k8 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Šumadinac je napisao: A kako ćeš se, dobri moj Alekre, boriti protiv zla? Većim zlom? To ne biva. To je geometrijska progresija zla. Moraju se kreteni ogoleti, kao što to npr u Hrvatskoj Vedrana Rudan radi. Moraju imbecili shvatiti da su u manjini. Pa koliko god vremena i truda to zahtevalo. Ili ćemo izabrati i za našu decu sudbinu talaca mržnje? Џаба Ведрана,мора да почне од римског папе па редом,дође клекне где су поклали и убили милион у име кршћанске цркве па онда полако даље...иначе оста деци мржња бадава магистрала. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Jun 19, 2019 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Metlika. Ako ideš motorom, gužva ti nije bitna. Ako ideš kolima, gužva ti je svuda. Otpada ti i deo autoputa ako ti je to bitno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1018 Napisano Jun 19, 2019 Zainteresovan, 307 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Ćale je napisao: Metlika. Ako ideš motorom, gužva ti nije bitna. Ako ideš kolima, gužva ti je svuda. Otpada ti i deo autoputa ako ti je to bitno. Hvala veliko ! Ma ko ide kolima dolinom Soce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3153 Napisano Jun 19, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Ćale je napisao: Ajde da pokušam ponovo. Možda uspem. Ovogodišnji utisak sa Jadranske. Neki će shvatiti, a drugi nikada. Pogodi ko je zalepio... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Jun 20, 2019 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, mickeyZ je napisao: Jbg stalno nesto moramo da pokusavamo. Uzgred pitanje za koje cenim da znas odgovor, neki prelaz CRO-SLO u pravcu Karlovca ? U poredjenju sa Breganom, dal je manja guzva ? Hvala ! Metlika. Ili mala Bregana, preko Samobora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1018 Napisano Jun 20, 2019 Zainteresovan, 307 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Veliko hvala i tebi "djavle", Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3153 Napisano Jun 20, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zalogajnica OK, Karlobag... bikers friendly Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Jun 20, 2019 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, nemo je napisao: Pogodi ko je zalepio... Znaš kad sam znao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Jun 20, 2019 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Vroc-Kapo je napisao: Metlika. Ili mala Bregana, preko Samobora. Za svaki slučaj samo mala opomena da je mala Bregana prolaz samo za državljane EU. Da se ne bi po nepotrebnom čekalo pa onda vraćalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8358 Napisano Jun 20, 2019 Drug član, 1859 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan .. i pauza u OK, kod Karlobaga.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jun 20, 2019 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kod Šibenskog mosta hotel Panorama daje posebne popuste... Bikers always welcome! :: Hotel Panorama WWW.HOTEL-PANORAMA.HR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z750SA 42 Napisano Jun 20, 2019 U prolazu, 84 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: 599 Prijavi odgovor kao problematičan Odvozena prije koji dan. Savrsenstvo. Nije bilo guzve, ali sam tek sada vidio ove kamere. Valjda nece biti razglednica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garfield1974 131 Napisano Jun 21, 2019 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i nije za ovu temu, ali eto, ako tko zna covika... Nadam se da ce sve proci u redu. Kao, sto rekoh, pazljivo po Magistrali, pogotovo po ovim vrucinama i guzvi. Kobno pretjecanje: zadarski liječnici bore se za život motociklista - Vijesti - 057info - Zadar WWW.057INFO.HR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Jun 22, 2019 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan On 20.6.2019. at 6:39, Ćale je napisao: Za svaki slučaj samo mala opomena da je mala Bregana prolaz samo za državljane EU. Da se ne bi po nepotrebnom čekalo pa onda vraćalo. To nisam znao. Hvala na ispravku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sicma 32 Napisano Jun 23, 2019 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam upisao magistralu pa da podelim utiske. Herceg Novi - Pula, sve u jednom danu ravno 700km. Kao sto je neko već rekao, previše je cela magistrala za jedan dan, ali na žalost, nisam imao više vremena. Apsolutno najbolji deo je Stari grad - Senj. Nije bilo nikog na putu, krivine, odličan asfalt i fenomenalan pogled. Ja sam ga još i vozio kasno popodne - predveče pa je zalazak sunca dao još lepši ugođaj. Od Splita do Zadra sam išao autoputem, jer mi je ponestajalo vremena, a neko je već pisao da je taj deo dosta spor. Predlažem svakom da je barem jedan put obiđe, naravno da razvuče na dva dana. Gužve nije bilo toliko, valjda nije još sezona krenula ali je svakako bolje van sezone otići. U Puli mi je motor bio na ulici, čak se može reći nepropisno parkiran, apsolutno ga niko nije pipnuo. Političke priče me ne interesuju, smatram da su ljudi sila prirode pa kao što je poplava odnela automobile u more onim nesretnim ljudima u Grčkoj prošle godine, može se desiti loša situacija na različite načine svugde. I pozdrav za ekipu iz Leskovca koja me je obišla u utorak negde čini mi se posle Karlobaga. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z750SA 42 Napisano Jun 23, 2019 U prolazu, 84 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: 599 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam dio magistrale iza tebe, prije nego si skrenuo pred tunelom prije Omiša Prelijep R9T Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1018 Napisano Jun 23, 2019 Zainteresovan, 307 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, sicma je napisao: I ja sam upisao magistralu pa da podelim utiske. Herceg Novi - Pula, sve u jednom danu ravno 700km. Kao sto je neko već rekao, previše je cela magistrala za jedan dan, ali na žalost, nisam imao više vremena. Apsolutno najbolji deo je Stari grad - Senj. Nije bilo nikog na putu, krivine, odličan asfalt i fenomenalan pogled. Ja sam ga još i vozio kasno popodne - predveče pa je zalazak sunca dao još lepši ugođaj. Od Splita do Zadra sam išao autoputem, jer mi je ponestajalo vremena, a neko je već pisao da je taj deo dosta spor. Predlažem svakom da je barem jedan put obiđe, naravno da razvuče na dva dana. Gužve nije bilo toliko, valjda nije još sezona krenula ali je svakako bolje van sezone otići. U Puli mi je motor bio na ulici, čak se može reći nepropisno parkiran, apsolutno ga niko nije pipnuo. Političke priče me ne interesuju, smatram da su ljudi sila prirode pa kao što je poplava odnela automobile u more onim nesretnim ljudima u Grčkoj prošle godine, može se desiti loša situacija na različite načine svugde. I pozdrav za ekipu iz Leskovca koja me je obišla u utorak negde čini mi se posle Karlobaga. Auu svaka cast ! Mozes li reci koliko ti je vremena trebalo za to od polazne tacke pa do cilja ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sicma 32 Napisano Jun 23, 2019 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan U 10:30 krenuo iz HN, 22:45 stigao u Pulu. Naravno, pauze za ručak , kafe, gorivo, dupe malo da odmori... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sicma 32 Napisano Jun 23, 2019 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Z750SA je napisao: Vozio sam dio magistrale iza tebe, prije nego si skrenuo pred tunelom prije Omiša Prelijep R9T Hvala. Sećam se, video sam BiH table, mislim da si vozio Hornet ako se ne varam? Ili nešto slično? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...