Novola 2121 Napisano April 5, 2019 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/30/2019 at 6:45 PM, Motorcyclist said: Neki Scorpion exo u ovom rangu? 490? Evo mogu da potvrdim da je exo 490 odlična! Kod nas je oko 17000 a u Louisu oko 120e bila na popustu. Ja moju prodajem jbg, omašio oblik glave 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano April 5, 2019 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 811 Napisano April 8, 2019 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Bogotto FF370 flip-up kaciga kod FC Moto dođe bez njemačkog PDVa 79,82 EUR, poštarina 20. Dobila čisto pristojnu ocjenu od strane najjačeg njemačkog časopisa MOTORRAD. https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Bogotto-FF370-Motorcycle-Helmet/SubProducts/Bogotto-FF370-Motorcycle-Helmet-0001 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 814 Napisano April 16, 2019 Drug član, 1199 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Da prenesem par utisaka u vezi Airoh Valor. Posto sam pre nje imao samo MT Revenge mogu da je uporedim samo u odnosu na nju. Prvo sto sam primetio je da je za nijansu tisa, guma oko vizira bolje odradjena nema pistanja vetra, po udobnosti su slicne mada mi se ova cini malo 'tvrdja' unutra, nekako mi deluje da su na MT sundjeri bili meksi, ili sam se mozda odviko jer nisam dugo nosio kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 827 Napisano April 17, 2019 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Meni stigao Marshall Gray Gloss sa istim zatamljenim vizirom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18028 Napisano Maj 29, 2019 Integrisan, 5317 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Razlike izmedju MT targo i Stinger divided kacige ? Neko nosio, iskustva itd? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobac9 1 Napisano Jun 17, 2020 U prolazu, 8 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha xmax 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 30.3.2019. at 17:16, ZEMZEM je napisao: I moj glas ide za Airoh, imam jedan model FF. Stavio crni vizir i prezadovoljan za ono što sam dobio za nekih 100E koliko se sećam da sam je platio pre 5-6 godina. Koristim je za skuter kad zazimi. Gde moze da se stavi crni vizir za Airoh jet u Ns? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2652 Napisano Jun 18, 2020 ODUSTO OD DIJETE, 2677 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moj crni vizir za FF kacigu kupio u Kompp.Co, koliko se sećam oko 30E. Šalju brzom poštom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...